Με εκτός έδρας νίκη (26-30) ολοκληρώθηκε ο πρώτος αγώνας για τον δεύτερο γύρο του EHF European Cup του BIANCO MONTE Δράμα 1986 απέναντι στον Διομήδη Άργους. Οι Δραμινοί με μεστότητα στο παιχνίδι τους από την αρχή του αγώνα κατάφεραν να πάρουν τον έλεγχο του ρυθμού και με όπλο την άμυνα να χτίσουν διαφορά, όμως η έμπειρη ομάδα του Διομήδη παρουσίασε αντίδραση στο δεύτερο μισό και έτσι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με σκορ που αφήνει τα πάντα ανοιχτά για τη ρεβάνς στη Δράμα.

Βέβαια αν οι Δραμινοί παίχτες ήταν πιο εύστοχοι από τα εξτρέμ, τότε θα μπορούσαν να είχαν φτάσει σε ακόμη μεγαλύτερη διαφορά κάνοντας ευκολότερα τα πράγματα για τον εαυτό τους. Η ομάδα κρατάει τα θετικά στοιχεία από τον αγώνα και έχει μπροστά της μια εβδομάδα για να διορθώσει τα όποια λάθη και να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη στη ρεβάνς. Εξάλλου ο Διομήδης είναι μια ιστορική ομάδα με ευρωπαϊκές εμπειρίες και τίποτε δεν έχει τελειώσει όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση.

Ο BIANCO MONTE Δράμα 1986 περιμένει τους φιλάθλους του στον εντός έδρας αγώνα στη Δράμα το προσεχές Σάββατο 23 Οκτωβρίου για να σταθεί στο πλευρό των παικτών στην προσπάθεια για την επίτευξη μιας ιστορικής πρόκρισης. Τώρα είναι η ώρα της Δράμας για να φτάσει η ομάδα μας στη νίκη στο δυσκολότερο παιχνίδι της μέχρι τώρα ευρωπαϊκής πορείας της.