Ισοπαλία στο «Δ. Κραχτιδης» με τον Δούκα (29-29) παρουσία 600 θεατών

 

Σε ανακοίνωση της Bianco Monte Δράμα 1986 για τον αγώνα με τον Δούκα, ο οποίος διεξήχθη στο κλειστό «Δ. Κραχτίδης το Σάββατο 1 Οκτωβρίου, αναφέρονται τα εξής:

Σε ένα παιχνίδι που οι παίκτες μας παρουσιάστηκαν με πάθος προηγήθηκαν στο Α’ ημίχρονο και με 5 γκολ και σίγουρα αν δεν υπήρχαν κάποια λάθη, τα δυο χαμένα πέναλτι και οι διαιτητές που ίδιες φάσεις τις έβλεπαν διαφορετικά σε βάρος μας, θα μπορούσαν να είχαν αποκτήσει μεγαλύτερη διαφορά. Στην αρχή του β’ ημιχρόνου ο Δούκας μπήκε δυνατά, προηγήθηκε, αλλά η ομάδα μας πάλι ξαναπροηγήθηκε με 28-26 και με 29-28. Στην επόμενη φάση δεν δόθηκε πεντακάθαρο τουλάχιστον φάουλ στον πίβοτ μας αφήνοντας τον Δούκα στον αιφνιδιασμό να ισοφαρίσει.

Είδαμε επίσης ενώ έφευγε στον αιφνιδιασμό η ομάδα μας στο 52’ οι διαιτητές να διακόπτουν τον αιφνιδιασμό, επειδή παίκτης του Δούκα έπιανε το κεφάλι του, ο οποίος στην συνέχεια άμεσα σηκώθηκε χωρίς να μπει γιατρός και να στερηθεί τουλάχιστον τις τρεις κατοχές. Αδιανόητο να αντιμετωπιζόμαστε από την Ελληνική διαιτησία που πραγματικά θέλει να αλλάξει, σαν ομάδα Β κατηγορίας ενώ δεν χρειάζεται να αναφέρουμε το που έχουμε φτάσει με τον απόλυτο επαγγελματικό τρόπο λειτουργίας μας. Ευχαριστούμε τους 600 φιλάθλους μας για την υποστήριξή τους και κυρίως για την αυτοσυγκράτηση που έδειξαν.