Φωτογραφία Αρχείου

Κάθε μέρα και καλύτερα είναι η κατάσταση της υγείας του 6χρονου που τραυματίστηκε στην διάρκεια των αγώνων καρτ στην Πάτρα.

Ο 6χρονος πλέον μιλά κανονικά και κάθε μέρα που περνά ανακτά όλο και περισσότερες δυνάμεις.

Για σήμερα Τρίτη έχει προγραμματιστεί επίσκεψη ψυχολόγου στο δωμάτιο της ΜΕΘ, στο νοσοκομείο του Ρίο, έτσι ώστε να βοηθήσει το παιδί στην μετατραυματική του εμπειρία, σύμφωνα με τοπικά μέσα.

Ο Θανάσης Κοσπέτας, πατέρας του 6χρονου είναι συγκινημένος και ανακουφισμένος αφού μέσα σε λίγες ημέρες ο γιος του αποσωληνώθηκε με επιτυχία και κάθε ώρα που περνά ανακτά όλο και περισσότερες δυνάμεις.

Ατύχημα καρτ στην Πάτρα: Όλο και καλύτερη η πορεία της υγείας του 6χρονου Φώτη
thebest.gr

«Όσο μαθαίνουμε καλά πράγματα, κερδίζουμε μάχες. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, το υγειονομικό προσωπικό και τον γιατρό που παρακολουθεί τον Φώτη», είπε ο πατέρας του παιδιού και περιέγραψε πως συνέβη το ατύχημα:

«Βλέπαμε τον αγώνα, θέλαμε να περάσουμε καλά. Ξαφνικά είδαμε ένα καρτ από πάνω μας και από τότε τραβάμε τον Γολγοθά μας. Για να γίνει αυτό το πράγμα, η λογική μου λέει ότι δεν θα είχαν παρθεί τα κατάλληλα μέτρα. Με το που έγινε, νόμιζα ότι το παιδί λιποθύμησε και το πήρα στα χέρια. Δεν είχα καταλάβει, μετά είδα ότι ήταν κάτι πιο σοβαρά κι άρχισα να πηγαίνω μηχανικά, να βρω κάπου βοήθεια… Εκείνη την ώρα έγινε συνωστισμός για να δουν τι έγινε ο οδηγός, δυσκολεύτηκα να περάσω».

Η οικογένεια είναι φανερά σοκαρισμένη, ενώ ο οδηγός του μοιραίου καρτ μίλησε στον Θανάση Κοσπέτα. Την επόμενη μέρα διοργανωτές και οδηγός επισκέφθηκαν τον πατέρα στο Νοσοκομείο και μίλησαν και με τους γιατρούς για την πορεία της υγείας του παιδιού.

«Έχουμε ήδη μιλήσει με τον πατέρα και μόλις ο Φώτης αναρρώσει θα θέλαμε να τον συναντήσουμε» δηλώνει στην «Πολιτεία» εκπρόσωπος των διοργανωτών.

Ο Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέας Ηλιάδης μίλησε για μία «όμορφη μέρα» αναφερόμενος στη μέρα που ξύπνησε ο Φώτης.

Πηγή: cnn.gr