ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»

 

Επιστολή με την οποία ζητούν την αποπομπή από το Περιφερειακό Συμβούλιο των Περιφερειακών Συμβούλων που εκλέχτηκαν με την υποστήριξη της Χρυσής Αυγής απέστειλαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» κ.κ. Χρήστος Τρέλλης, Θεόδωρος Συμεωνίδης και Γιάννης Στεφανίδης.

Η επιστολή, με θέμα «Αποπομπή από το Περιφερειακό Συμβούλιο των Συμβούλων που εκλέχτηκαν με την υποστήριξη της Χρυσής Αυγής», απευθύνεται προς τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Χρήστο Παπαθεοδώρου, τον Περιφερειάρχη κ. Χρήστο Μέτιο, ενώ κοινοποιείται στους επικεφαλής των περιφερειακών παρατάξεων.

Αναλυτικά έχει ως εξής:

«Μετά και την καταδικαστική απόφαση για τη ναζιστική Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση, καλούμε τον Περιφερειάρχη και τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, να κινηθεί άμεσα για την αποπομπή από το Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης των Συμβούλων που εκλέχθηκαν με την υποστήριξη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, όσο και συνολικά για τη μη εκπροσώπηση της, με πιθανούς αντικαταστάτες στο Περιφερειακό Συμβούλιο».