Σε μια απίστευτη απρέπεια προχώρησε σήμερα (Δευτέρα 18 Ιουλίου) ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος ο οποίος δεν δίστασε να “κόψει” από φωτογραφία τον Βουλευτή κ. Κωνσταντίνο Μπλούυχο, επιλέγοντας στη θέση του να προβάλλει το λογότυπο της παράταξης του “Ενώνουμε τη Δράμα” (Πόσο ενώνει βέβαια τη Δράμα με τη συγκεκριμένη επιλογή θα πρέπει να το κρίνουν οι πολίτες).

Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του για την υπογραφή μνημονίου ανάμεσα στην ΕΤΑΔ, το Υπουργείο Πολιτισμού και τον Δήμο Δράμας σχετικά με την παραχώρηση του στρατοπέδου Ανδρικάκη, ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ανήρτησε φωτογραφία στην οποία δεν διακρίνεται ο Βουλευτής Ν.Δ. Νομού Δράμας κ. Κωνσταντίνος Μπλούχος, ο οποίος όχι μόνο ήταν παρών στην υπογραφή του μνημονίου, αλλά είχε καθοριστική συμβολή στην υπογραφή του και χωρίς τη συμβολή του, όπως και του πρώην Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιώργου Παπαδόπουλου, ο Δήμαρχος Δράμας δεν θα μπορούσε να παρουσιάσει τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Η παρουσία του κ. Μπλούχου αποδεικνύεται από την φωτογραφία που αναρτήθηκε στον ιστότοπο psithiri.gr

Αντί λοιπόν να δημοσιεύσει την αυθεντική φωτογραφία, ο κ. Μαμσάκος επέλεξε να αλλοιώσει τη φωτογραφία και να τοποθετήσει στη θέση του κ. Μπλούχου το λογότυπο της παράταξής του. Την ίδια ώρα που οι Δραμινές και οι Δραμινοί περιμένουν μάταια την πρόοδο του τόπου μέσα από τη συνεργασία των θεσμικών φορέων του τόπου…

Ο Δήμαρχος Δράμας οφείλει άμεσα να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για τη συγκεκριμένη απρέπειά του.