Έπειτα από τις ανυπολόγιστες καταστροφές που έπληξαν την χώρα τα τελευταία 24ωρα, η Ακαδημία ποδοσφαίρου Δράμας “Αίαντας” με προσωπική πρωτοβουλία προβαίνει σε μια κίνηση αλληλεγγύης.

Με μια ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, καλεί οποιοδήποτε συντοπίτη μας μπορει και θέλει να βοηθήσει με το λιθαράκι του ώστε όλοι μαζί να δώσουμε την ελπίδα ξανά στους ανθρώπους που μέσα σε λιγες ώρες χάσανε το βιός τους.

Η ανάρτηση έχει ως εξής:

Οι καταστροφές που προκάλεσε η ανεξέλεγκτη φωτιά στη Βαρυμπόμπη είναι αναρίθμητες και το κόστος για την αναβίωση της περιοχής ακόμη ανυπολόγιστης αξίας…
Πέρα από τις υλικές καταστροφές, υπάρχουν άνθρωποι και ζώα που χρειάζονται τη βοήθειά μας, καθώς υπάρχει κίνδυνος για αναζωπύρωση των πυρκαγιών.

Επειτα από πρωτοβουλία της ακαδημίας μας και με βαθύ το αίσθημα της κοινωνικής αλληλεγγύης συγκεντρώνονται ρούχα , παιδικές πάνες, γάλατα, μωρομάντηλα, αντισηπτικά, γάζες, αλλά και τροφές ζώων στα γραφεία της ακαδημίας μας επί της οδού Μητροπολίτου Προκοπίου 2 (Ασφάλειες Φεστερίδη), προκειμένου να βοηθηθούν οι κάτοικοι της Βαρυμπόμπης.

Ας δώσουμε όλοι ένα χέρι βοηθείας στον κόσμο που το έχει ανάγκη.