Η τύχη χαμογέλασε σε μία κοπέλα, η οποία θα γίνει η νέα ιδιοκτήτρια του σπιτιού που χάρισαν μέσα από το Instagram τα αδέρφια Αντετοκούνμπο!

Μία τυχερή, με το όνομα Μιχαέλα Λ. είναι αυτή που θα λάβει τα κλειδιά για το νέο σπίτι της. Δώρο από τα αδέλφια Αντετοκούνμπο σε αυτήν.

Η κλήρωση για το μεγαλύτερο giveaway στο Instagram πραγματοποιήθηκε και η Μιχαέλα ήταν η τυχερή ανάμεσα σε 691.000 ηλεκτρονικές συμμετοχές!

Διαβάστε επίσης:

Όσα μέλη του οργανισμού των Antetokounbros συμμετείχαν στην κλήρωση, μαζί με τον Θανάση Αντετοκούνμπο σε ζωντανή σύνδεση από το Μιλγουόκι, είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με την Μιχαέλα μέσω μηνυμάτων!

Απάντησε μόλις λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση πως κέρδισε το σπίτι. Τα πρώτα λόγια της ήταν «ευχαριστώ πολύ», προτού γράψει ότι βρίσκεται σε σοκ, μεγαλώνοντας το ήδη πλατύ χαμόγελο του Θανάση, ο οποίος ήταν εξαιρετικά χαρούμενος για το giveaway.

Το απίστευτο είναι πως η Μιχαέλα δεν είναι διόλου δραστήρια στο Instagram, αφού όπως… προδίδει το προφίλ της έχει κάνει μόλις 4 δημοσιεύσεις, ενώ έχει 129 ακόλουθους και ακολουθεί 650 χρήστες.

Πηγή: gazzetta.gr