ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΔΡΑΜΑΣ

 

 

Υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου Δράμας και της παιδικής χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Δράμας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 για πρώτη φορά στο πλαίσιο της φετινής Ονειρούπολης το άναμμα του λαμπερού Χριστουγεννιάτικου δέντρου το οποίο τοποθετήθηκε στην οδό Θ. Αθανασιάδη.

Η Φιλαρμονική του Δήμου Δράμας, η παιδική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου και τα ξωτικά της Ονειρούπολης ξεκίνησαν την παρέλαση διερχόμενοι από κεντρικούς δρόμους της πόλης φθάνοντας στο άγαλμα του Θ. Αθανασιάδη και μεταφέροντας μια πραγματικά γιορτινή, χαρούμενη και Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα σε όλη την πόλη.

Ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος έδωσε το σήμα για την αντίστροφη μέτρηση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου και μαζί με τον

Πρόεδρο της Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. Λευτέρη Καλλινικίδη και την Πρόεδρο της Κοινότητας Δράμας Εύη Αθανασιάδου μετέφεραν το μήνυμα της φετινής Ονειρούπολης «Η Αγάπη όλα τα κινεί» δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο του οποίου τη διακόσμηση επιμελήθηκε ο ζωγράφος Κώστας Ζαμπίδης.

Στη συνέχεια, στην κεντρική πλατεία της Δράμας το συγκρότημα «Δραμάδοντες» του Παναγιώτη Χρόνη ερμήνευσε τραγούδια από όλο το φάσμα της ποιοτικής ελληνικής μουσικής.