Σας ενημερώνουμε ότι η εφημερίδα «Εργασία… συν» κυκλοφορεί κανονικά και αποστέλλεται στους συνδρομητές της, οι οποίοι μπορούν να ενημερωθούν για όλες τις τοπικές εξελίξεις και ευρύτερα για τις κυριότερες ανακοινώσεις σχετικά με τον κορωνοϊό από την ασφάλεια του σπιτιού τους. Επίσης, κάθε έκδοση διανέμεται σε περίπτερα και σε καταστήματα ψιλικών σε κεντρικά σημεία της πόλης της Δράμας, τα οποία συνεχίζουν να λειτουργούν. Σας προτρέπουμε να περιορίσετε όσο το δυνατόν περισσότερο, αν όχι απόλυτα, τις μετακινήσεις σας, και αυτές να γίνονται μόνο για αναγκαίες προμήθειες, προστατεύοντας με αυτό τον τρόπο τον εαυτό σας, τους ανθρώπους σας, τους γύρω σας, τις ευπαθείς ομάδας, αλλά και ολόκληρη την κοινωνία.

Το περιεχόμενο της έκδοσης κάθε Πέμπτης αναρτάται σε σύντομο χρονικό διάστημα στην ιστοσελίδα της εφημερίδας, www.ergasia-press.gr, έτσι ώστε όλοι οι πολίτες να έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν. Στο μεσοδιάστημα μεταξύ δύο εκδόσεων όλες οι σημαντικές τοπικές ειδήσεις, ειδικά όσες έχουν σχέση με το θέμα του κορωνοϊού, αναρτώνται άμεσα στην ιστοσελίδα μας και δημοσιεύονται στο facebook. Ο αριθμός των σελίδων της έκδοσής μας έχει μειωθεί, έχοντας γίνει σχετική αναδιάταξη στην ύλη, καθώς σε ένα ασφυκτικό οικονομικό περιβάλλον, όπως αυτό έχει διαμορφωθεί, κάθε πόρος είναι πολύτιμος για να παραμείνουμε πιστοί στο εβδομαδιαίο ραντεβού μας. Στις σελίδες της εφημερίδας που ακολουθούν περιέχονται όλες οι βασικές ειδήσεις, έτσι ώστε να συνεχίσετε να είστε ενημερωμένοι, με την εγκυρότητα που απαιτείται σε αυτή την κρίσιμη περίοδο. Συνεχίζουμε με υπευθυνότητα, παρά τις αντίξοες συνθήκες, να προσπαθούμε να σας παρέχουμε ενημέρωση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι λόγω κορωνοϊού, η εφημερίδα «Εργασία… συν» εφαρμόζει μεθόδους τηλε-εργασίας. Ως εκ τούτου, τα γραφεία της εφημερίδας λειτουργούν για περιορισμένο μη σταθερό αριθμό ωρών σε καθημερινό επίπεδο. Σε περίπτωση ανάγκης επικοινωνίας με την εφημερίδα, μπορείτε να αποστείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους λογαριασμούς [email protected] και [email protected], να επικοινωνήσετε με τα κινητά τηλέφωνα των ανθρώπων της εφημερίδας ή να στείλετε μήνυμα στους σχετικούς λογαριασμούς στο facebook.

Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες! Μένουμε Σπίτι!

 

«Εργασία… συν»