«ΚΙΝΗΣΗ ΝΕΩΝ» ΔΗΜΟΥ Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ

Με ανακοίνωσή της η παράταξη «Κίνηση Νέων» του Δήμου Κ. Νευροκοπίου κάνει γνωστό ότι θα συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές του 2019. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Αγαπητές Συνδημότισσες, Αγαπητοί Συνδημότες

Έχουμε την τιμή να σας ανακοινώσουμε την συμμετοχή μας στις επόμενες εκλογές, τον Μάιο του 2019, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Κυριακίδη.

Το 2013 ξεκινήσαμε μια νέα πολιτική κίνηση στο Δήμο Κ. Νευροκοπίου η οποία κατέληξε στη δημιουργία ενός νέου συνδυασμού που συμμετείχε στις εκλογές του Μαΐου του 2014.Το εκλογικό αποτέλεσμα δικαίωσε την απόφασή μας αυτή και μας έδωσε λόγο και παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας. Από τότε έως και σήμερα προσπάθειά μας ήταν και είναι η προώθηση νέων και σύγχρονων ιδεών και πρακτικών, αλλά και η συναίνεση και συμβολή στις προσπάθειες των διοικούντων.

Το 2014 δεσμευτήκαμε απέναντι στους Δημότες να «αλλάξουμε» το μοντέλο της τοπικής αυτοδιοίκησης που λειτουργούσε ως τότε και να βάλουμε τέλος στη σύγκρουση δίχως επιχειρήματα και στη διχόνοια δίχως λόγο. Πιστεύουμε ότι σήμερα ο Δήμος μας πατάει σε πιο στέρεες βάσεις και είναι έτοιμος για μεταρρυθμίσεις και αλλαγές.

Θεωρούμε ότι επιτελέσαμε το έργο μας όπως έπρεπε από τη θέση που μας τοποθέτησαν οι Δημότες.

Το 2019 μας βρίσκει έτοιμους για τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουμε και για τις αλλαγές που πρέπει να κάνουμε πάντα με γνώμονα το καλό του Δημότη. Η ΚΙΝΗΣΗ ΝΕΩΝ αποτελεί κίνηση νέων ιδεών, κίνηση νέων πρακτικών στη καθημερινότητα και απέδειξε τα τέσσερα αυτά χρόνια ότι μπορεί να συνεργαστεί με όλους για το καλό του τόπου.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ!

Σας καλώ φίλες και φίλοι σε έναν νέο αγώνα με αφετηρία την δυναμική πορεία μας ως τώρα και προορισμό τη νίκη στις εκλογές του 2019.

 

Με εκτίμηση

Ο επικεφαλής

Γιάννης Κυριακίδης