Σε μια ιδιαίτερη καλαίσθητη παρέμβαση προχώρησε πριν από μερικές ημέρες ο Δήμος Δράμας, καθώς το θεατράκι «Σωκράτης Δημητριάδης» στην Αγία Βαρβάρα αναδείχθηκε με το νέο φωτισμό που τοποθετήθηκε.

Άλλωστε, η συγκεκριμένη περιοχή, σήμα κατατεθέν για τη Δράμα, ανεξάρτητα από περιοριστικά μέτρα και τη λειτουργία του κλάδου της εστίασης, ειδικά τους θερινούς μήνες αποτελεί ένα χώρο που επιλέγεται από τους Δραμινούς και τους επισκέπτες της πόλης τόσο για τη δροσιά όσο και για τη φυσική ομορφιά.

Επιπλέον, το προσεχές χρονικό διάστημα, με τη δυνατότητα που θα δοθεί για διεξαγωγή δράσεων πολιτισμού, έστω και με αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα, το θεατράκι στην Αγία Βαρβάρα αναμένεται να χρησιμοποιείται αρκετά συχνά.

Έτσι, ο Δήμος Δράμας φρόντισε να ομορφύνει ο περιβάλλων χώρος του θεάτρου και η παρέμβαση αυτή ήδη έχει τύχει θετικής αποδοχής από όσους είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν την αλλαγή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νέος φωτισμός δένει αρμονικά τόσο με το χώρο όσο και με τον ήδη υπάρχοντα φωτισμό του ξενοδοχείου «HYDRAMA», το οποίο αναμφισβήτητα δεσπόζει στην περιοχή.