ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΧΗ LIONS ΔΡΑΜΑΣ

Είναι σε όλους μας γνωστό ότι η χώρα μας είναι δυστυχώς «πρωταθλήτρια» στα τροχαία ατυχήματα και μάλιστα στα θανατηφόρα ατυχήματα. Είναι επίσης γνωστό ότι πολλά από τα ατυχήματα αυτά οφείλονται στο γεγονός ότι πάρα πολλοί οδηγούν αφού έχουν καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ. Πολλοί οδηγοί μετά από ένα γλέντι, ένα γάμο, μία έξοδο για διασκέδαση όπου έχουν πιεί λίγα η πολλά ποτηράκια παραπάνω, παίρνουν το αυτοκίνητό τους για να γυρίσουν στο σπίτι τους και δυστυχώς καταλήγουν στο Νοσοκομείο η αρκετά συχνά στο… νεκροτομείο.
Οι Lions Δράμας θέλησαν να περάσουν ένα μήνυμα στους συμπολίτες μας οδηγούς και να προστατέψουν όσους δυνατόν περισσότερους.
Με την ευκαιρία λοιπόν του εορταστικού 2ημέρου του Σαββατοκύριακου της 28ης και 29ης Οκτωβρίου, μέλη της λέσχης Lions Δράμας βγήκαν την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στην οδό Εθνικής Αμύνης, στα φανάρια του ΞΕΝΙΑ, και διένειμαν φυλλάδια με κεντρικό σύνθημα «Αλκοόλ και οδήγηση: ΠΟΤΕ των ΠΟΤΩΝ». Στο ίδιο φυλλάδιο τονίζεται: «Διάλεξε ποτό ή τιμόνι;» και τέλος έρχεται ο λογαριασμός: «Ποτό +οδήγηση = θανατηφόρος συνδυασμός»


Το φυλλάδιο αυτό είναι ένα «κοινωνικό μήνυμα της λέσχης Lions Δράμας και του ART STUDIO» και τα μέλη της λέσχης ανέλαβαν να το μοιράσουν στους διερχόμενους οδηγούς, διότι πιστεύουν ότι έστω και ένας οδηγός να συνετιστεί και να σωθεί αξίζει τον κόπο για τον χρόνο που διέθεσαν για τη διανομή των φυλλαδίων στην εκδήλωση αυτή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι οδηγοί ευχαρίστησαν τους Lions για την προσφορά τους αυτή και μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για την δράση αυτή.
Έτσι το μήνυμα που πρέπει να περάσει σε όλους μας είναι: όταν βγαίνουμε για γλέντι ή για ποτό πρέπει να φροντίζουμε ένας από τους οδηγούς της παρέας μας να μην πιεί για να μας φέρει πίσω στα σπίτια μας και στους δικούς μας ανθρώπους, σώους και αβλαβείς για να μη θρηνούμε άλλα θύματα της κακής συνήθειας να οδηγούμε υπό την επήρεια του αλκοόλ…