ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΦΑΙΑΚΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22-21-2019 (ΩΡΑ 14.30) ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΟΙ ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΗ ΝΙΚΗ

 

 

  • Κ. Ανυφαντάκης (προπονητής Δόξας): Με σοβαρότητα και στην Κέρκυρα
  • Ν. Ιωαννίδης (ποδοσφαιριστής Δόξας): Αδικούμε τον εαυτό μας, είμαστε όλα τα παιδιά «σκασμένα» για την ήττα από τον Εργοτέλη
  • Στασιμότητα – αβεβαιότητα στο ιδιοκτησιακό – διοικητικό
  • Αγγ. Τοκμακτσής (Γενικός Αρχηγός Κ19 Δόξας): Ταλέντο και στην ομάδα (Κ19) και στην Δράμα υπάρχει, θέλει υπομονή για την ανάδειξη

 

Οδεύει προς το κλείσιμο του α’ γύρου το νεότευκτο πρωτάθλημα της Super League 2 και σίγουρα μια προσέγγιση τόσο της κατηγορίας όσο και της παρουσίας της Δόξας είναι επιβεβλημένη, αφού το «δείγμα» των αγωνιστικών είναι επαρκές.

Διαπίστωση 1: Είναι ένα πρωτάθλημα «σφικτό», οι 10 από τις 12 ομάδες είναι ανταγωνιστικές εντός και εκτός έδρας. Αδύναμος κρίκος για την Δόξα το άλλοτε «κάστρο» γήπεδό της, η έδρα της. Η συγκομιδή στα εκτός και η παρουσία κρίνεται ικανοποιητική.

Διαπίστωση 2: Η παρουσία Απόλλων Πόντου και Κέρκυρας είναι από το καλοκαίρι ο ορισμός των play out. Με πάμπολλα προβλήματα και τα δύο συγκροτήματα δείχνουν να οδεύουν προς υποβιβασμό, χωρίς ακόμη ακόμη τη διεξαγωγή της β’ φάσης του πρωταθλήματος, εν προκειμένω της διαδικασίας των play out, καθώς δεν θα υπάρχει βαθμολογικός λόγος διεξαγωγής (διαφορά +15 βαθμών).

Διαπίστωση 3: Η παρουσία της κρατικής τηλεόρασης και η χρηματοδότηση των ομάδων έχει οικονομικό όφελος, αλλά η προσέλευση καθίσταται μη ικανοποιητική.

 

Κέρκυρα – Δόξα: Κρύβει παγίδες

 

Την Κυριακή η Δόξα φιλοξενείται από την ομάδα της Κασσιόπης – Κέρκυρας και εδώ η αναμέτρηση είναι «παγίδα» για την Δόξα, που επιβάλλεται να κερδίσει και να γυρίσει με το τρίποντο. Όποιο άλλο αποτέλεσμα θα έχει έντονο αρνητισμό. Από την ομάδα της Κέρκυρας αποχώρησε ο προπονητής Ρομπέρτο Μπολάνο, καθώς είδε πως δεν μπορεί να προσφέρει κάτι περισσότερο με τόσα προβλήματα να υπάρχουν στον σύλλογο.

«Είμαστε “σκασμένοι”, αδικούμε τον εαυτό μας και την προσπάθειά μας», είναι η φράση του στράικερ των Μαυρατεών Νίκου Ιωαννίδη στην «Εργασία… συν… Αθλητισμός» και είναι αντιπροσωπευτική του ψυχισμού που διακατέχει τους παίκτες της Δόξας.

Εμπιστοσύνη και υπομονή είναι το πλάνο για την ανάδειξη των ταλέντων του Νομού, είναι η προτροπή του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και νυν Γενικού Αρχήγου της Κ19 της Δόξας κ. Άγγελου Τοκμακτσή.