• Γ. Χατζησαρόγλου (μέλος Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου ΕΠΟ): Η Δόξα από την ΕΠΟ θα πάρει το ΟΚ, από την ΕΕΑ είναι το ζητούμενο
  • Α. Κασδοβασίλης (Γενικός Αρχηγός Καραϊσκάκη): Φρονώ ότι από τη Super League 2 δεν θα έχουμε υποβιβασμό, με χαρά θα υποδεχτούμε τη Δόξα
  • Ντέρμπι στη Γ’ Εθνική, Πανδράμ – ΑΕ Ευόσμου και Αετός Οφρυνίου – ΑΕ Αμπελοκήπων
  • Μπ. Καζεπίδης (προπονητής Πανδραμαϊκού): Κάθε ματς ξεχωριστά

 

Η χρονιά της πανδημίας για το δεύτερο στη τάξη επαγγελματικό πρωτάθλημα, αυτό της Super League 2, οδεύει προς τη λήξη της α’ φάσης (κανονική διάρκεια) και την Τετάρτη 21-4-2021 έχουμε τη λήξη. Η προκήρυξη είναι σαφής, από τις θέσεις 1-6 έχουμε τα play off (για άνοδο) και στις θέσεις 7-12 διαδικασία play out (υποβιβασμός 2 ομάδων).

Για την πολύπαθη ΠΑΕ Δόξα η εφαρμογή της προκήρυξης λέει ότι η διοικητική – μετοχική αβεβαιότητα είναι «χειρόφρενο» και η προσωποποίηση των ενεργών διοικητικών έχει τον χαρακτήρα του εθελοντισμού.

 

Καραϊσκάκης – Δόξα

 

12 και 20 βαθμούς η βαθμολογική συγκομιδή των 2 ομάδων και οι γηπεδούχοι θα κάνουν την έσχατη προσπάθεια μείωσης της βαθμολογικής διαφοράς, ενώ η Δόξα θέλει τρίποντο για εξασφάλιση της 9ης θέσης, έτσι ώστε να έχει πλεονέκτημα έδρας στα play out, με 3 αγώνες εντός έδρας και 2 εκτός.

 

Δόξα – Λεβαδειακός

 

Ντέρμπι με άρωμα Α’ Εθνικής. Οι φιλοξενούμενοι «καίγονται» να μειώσουν από τον πρωτοπόρο Ιωνικό, τον οποίο αντιμετωπίζουν την Κυριακή στη Λιβαδειά.

 

 

Πανδημία και αδειοδοτήσεις

 

Μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου στη νέα Διοίκηση της ΕΠΟ είναι ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας κ. Γιώργος Χατζησαρόγλου, ο οποίος τοποθετήθηκε για τις επικείμενες αδειοδοτήσεις και είπε: Η Δόξα από την ΕΠΟ, η οποία λόγω της πανδημίας δείχνει κατανόηση σε όλες τις ομάδες, θα πάρει το ΟΚ. Η εμπλοκή όμως στην άδεια του κράτους με την ΕΕΑ σίγουρα είναι δύσκολη.

 

Γ’ Εθνική: Μάχες για Πανδράμ και ΑΕ Αμπελοκήπων

 

Ο Πανδραμαϊκός μετά τη νίκη στο Σοχό με 0-2, θέλει να επιβληθεί επί της φιλοξενούμενης ΑΕ Ευόσμου Θεσσαλονίκης, ενώ η ενισχυμένη ΑΕ Αμπελοκήπων ταξιδεύει στο Οφρύνιο για να αντιμετωπίσει τον φιλόδοξο Αετό.