ΙΝΤΙΜΕ

Σοκαριστικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας  για τον ιερέα από το Αγρίνιο που κατηγορείται για βιασμού ανήλικης και στο σπίτι του οποίου βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί μήνυση από δύο αδερφές, 20 και 27 ετών σήμερα.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με ίδιες, ο 49χρονος βίασε την 20χρονη, όταν εκείνη ήταν 13 ετών, ενώ η αδερφή της ανέφερε ότι και εκείνη είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από τον ιερέα.

Μετά την καταγγελία των δύο αδερφών, οι αρχές προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι του ιερέα και εντόπισαν στο laptop γυμνές φωτογραφίες του ίδιου και των δύο κοριτσιών όταν εκείνες ήταν ακόμη μικρές.

Άμεσα οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 49χρονου, ενώ πληροφορίες του Mega αναφέρουν ότι οι δύο αδερφές και η μητέρα τους φιλοξενούνταν κατά διαστήματα στο σπίτι του ιερέα για οικονομικούς λόγους.

Για τον 49χρονο ιερέα έχει σχηματιστεί δικογραφία για κατοχή πορνογραφικού υλικού ανηλίκων ενώ έχει διαταχθεί έρευνα σε βάθος για την σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.

Ο ιερέας ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί, ενώ ο συνήγορός του κάνει λόγο για «κατασκευασμένη υπόθεση και δικογραφία».

Πηγή: cnn.gr