Κυριακάτικη επιθεώρηση σε δύο σημεία της Π.Ε. Δράμας πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γιώργος Παπαδόπουλος. Συγκεκριμένα επισκέφθηκε τον Δήμο Παρανεστίου όπου παρακολούθησε από κοντά τις εργασίες που πραγματοποιούνται σε σημείο κατολίσθησης πλαγιάς βουνού στο 1ο χλμ. της Ε.Ο. Παρανεστίου – Κ. Θόλου.

 

Ακολούθως ο κ. Παπαδόπουλος μετέβη στο Φαλακρό προκειμένου να διαπιστώσει ο ίδιος σε ποιο βαθμό ετοιμότητας είναι ο δρόμος ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα στα συνεργεία αποκατάστασης της ΔΕΗ που θα επισκευάσουν αύριο Δευτέρα βλάβες που προκάλεσε η πρόσφατη θεομηνία στην περιοχή και στις εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού Κέντρου.

Να σημειωθεί πως τα μηχανήματα της Π.Ε. Δράμας (αλατιέρες και γκρέιτερ) ήταν επί ποδός ολόκληρη τη νύχτα χθες 16/1/2021 αλλά και σήμερα, κατά την επίσκεψη εκεί του Αντιπεριφερειάρχη, όπου καθάριζαν τον δρόμο σε δύσβατα και ανήλια σημεία από τη διασταύρωση του Βώλακα μέχρι και τις χιονοδρομικές εγκαταστάσεις.

Επίσης έγινε και επιθεώρηση και καταγράφηκαν οι ζημιές που προκλήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Φαλακρού και συγκεκριμένα στο Ανεμοσούρι.