Σε ανακοίνωση του Περιφερειακού Συμβούλου Δράμας με την παράταξη «Περιφερειακή Σύνθεση» κ. Αργύρη Πατακάκη αναφέρονται τα εξής:

Άλλο ένα ψέμα της Διοίκησης της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., η οποία όχι απλώς αδιαφορεί για τη Δράμα, αλλά πλέον οι ενέργειες της βλάπτουν σοβαρά τον τόπο μας.

2019 – Ανακοίνωση ένταξης της αναβάθμισης της ανατολικής εισόδου της Δράμας, σε συνέντευξη τύπου που είχε παραχωρήσει ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γ. Παπαδόπουλος μαζί με τον Πρόεδρο του Π.Σ. Α.Μ.Θ. Χρ. Παπαθεοδώρου και τον Εντ. Περιφερειακό Σύμβουλο Γρ. Παπαεμμανουήλ, μετά από σύσκεψη που είχε προηγηθεί με τον Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ. κ. Μέτιο. Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας δήλωσε: Η διαδικασία μπορεί να ξεκινήσει ακόμη και μέσα στο 2020 ενώ ο χρόνος υλοποίησης του έργου είναι 2 χρόνια.

Φυσικά, όλοι οι κάτοικοι της Δράμας βλέπουμε ότι δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως για το συγκεκριμένο θέμα και τα έργα έμειναν μόνο στα λόγια.

2022 – «Υπάρχει ένας προβληματισμός, που θα τον συζητήσουμε ξανά και θα σας ανακοινώσουμε τις αποφάσεις μας» δήλωσε κατά την διαδικασία του δημόσιου απολογισμού πεπραγμένων για το συγκεκριμένο έργο ο Περιφερειάρχης κ. Μέτιος

Η αρχική εκτίμηση ότι το έργο θα έχει τελειώσει μέχρι το 2022 παραμένει ακόμα απλά μια συζήτηση. Είμαστε όλοι μάρτυρες της ανεπάρκειας και της ανικανότητάς τους, όμως πλέον δεν πείθουν κανέναν.

 

Αργύρης Πατακάκης

Περιφερειακός Σύμβουλος Δράμας – Περιφερειακή Σύνθεση