Σε ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Δράμας της Ν.Δ. αναφέρονται τα εξής:

Τα εγκαίνια του γραφείου της ΔΕΕΠ Δράμας πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, παρουσία του Γραμματέα Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας Στέλιου Κονταδάκη.

Μας τίμησαν με την παρουσίας τους: η Χριστιάνα Καλογήρου, Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο Βουλευτής Ν.Δ. Δράμας Κώστας Μπλούχος, ο Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Βορείου Ελλάδος Γιώργος Λυπηρίδης, ο Γενικός Συντονιστής Οργανώσεων Ν.Δ. Α.Μ.Θ. Σπύρος Μιχαλόπουλος, ο Τομεάρχης Δράμας Παντελής Ηλιάδης, ο Αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ Νίκος Δούκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Α.Μ.Θ. Χρήστος Παπαθεοδώρου, ο Δήμαρχος Παρανεστίου Αναστάσιος Καγιάογλου, ο πρ. Βουλευτής Ν.Δ. Δράμας Δημήτρης Κυριαζίδης, ο πρ. Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γιώργος Παπαδόπουλος όπως και πολλά μέλη, στελέχη και φίλοι της παράταξής μας.

Στην εκδήλωση εγκαινίων, τιμήθηκε από τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Αλέξανδρο Γεωργιάδη ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης για την πολύτιμη και διαρκή προσφορά του στη Νέα Δημοκρατία.

 

Ο Πρόεδρος ΔΕΕΠ Δράμας της Ν.Δ.

Αλέξανδρος Γεωργιάδης