ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

Ο Δήμος Προσοτσάνης σε συνεργασία με τον Α.Ο. Προσοτσάνης από τις 31 Μαρτίου έως τις 3 Απριλίου 2018 διοργάνωσε με απολυτή επιτυχία στην Προσοτσάνη, Διεθνές Τουρνουά Χειροσφαίρισης Αγοριών και Κοριτσιών γεννημένα τα έτη 2004-2005 με την ονομασία «Prosotsani Trophy 2018». Έλαβαν μέρος συνολικά 17 αθλητικές ομάδες Χειροσφαίρισης, εκ των οποίων τρεις ήταν από το εξωτερικό.

Το τουρνουά ήταν άκρως ανταγωνιστικό προσφέροντας πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις, καθώς πολλά παιχνίδια κριθήκαν στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Την πρώτη θέση στα αγόρια κατέκτησε ο ΑΟ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ όπου αναμετρήθηκε με την ομάδα του ΑΕΡΩΠΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ, το σκορ στην κανονική διάρκεια ήταν 23-23 και όλα κρίθηκαν στα πέναλτι με 4 – 3 υπέρ του ΑΟ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ. Στα κορίτσια η ομάδα του ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ επιβλήθηκε του ΑΟ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ με 24-15 αποδίδοντας εξαιρετικό χάντμπολ.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλες τις ομάδες και όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο τουρνουά, και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Για να δείτε τα αποτελέσματα, τους αγώνες σε μαγνητοσκόπηση και πλούσιο φώτορεπορτάζ, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης https://sites.google.com/view/prosotsanitrophy2018 ή επισκεφτείτε το www.handball.prosotsani.gr και επιλέξτε την διοργάνωση που σας ενδιαφέρει.