Ο Πανδραμαϊκός Α.Ο. ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας, με τον προπονητή Μπάμπη Καζεπίδη και το συνεργάτη του, γυμναστή Κώστα Χαλβατζή, που αποτελούν την τεχνική ηγεσία του συλλόγου από την 1-10-2017.

Στην διάρκεια της μέχρι τώρα θητείας του στον Πανδραμαϊκό, ο Μπάμπης Καζεπίδης, έχει κατακτήσει 2η θέση, πρωτάθλημα – κύπελλο στην Α’ Ε.Π.Σ. Δράμας και την παραμονή, ύστερα από μια εξαιρετική πορεία στην Γ’ Εθνική, ενώ έχει κατακτήσει άλλα δύο πρωταθλήματα Δράμας, με αντίστοιχες συμμετοχές στην συνέχεια στην Γ’ Εθνική, με Δόξα Πετρούσας και Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου.

Επίσης, ανακοινώνεται η ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Μπερούκα (17-2-1989). Με καταγωγή από το Χάβαρι Ηλείας, ο Μπερούκας, θα φορέσει για τρίτη χρονιά την φανέλα του Πανδραμαϊκού, με τον οποίο κατέκτησε την 3η θέση στον πίνακα των σκόρερ σε όλη την Γ’ Εθνική την περυσινή περίοδο.

Ακόμη, ανακοινώθηκε η συνέχιση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Αχαλινόπουλο (γεν.15-3-1992) που ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας του Πανδραμαϊκού στην επιτυχημένη πορεία της χρονιάς που διανύθηκε. Ο Αχαλινοπουλος ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα από τα τμήματα υποδομής του Π.Α.Ο.Κ. (αγωνίστηκε και στις ομάδες U17 και U19), ενώ έχει αγωνιστεί στην Β’ Εθνική με την ομάδα του Αιγινιακού, στην Γ’ Εθνική με τον Οδυσσέα Κορδελιού και την Α.Π.Ε. Λαγκαδά, ενώ κατέκτησε την άνοδο σε αυτή την κατηγορία με τον Θερμαϊκό Θέρμης.

Τέλος, ανακοινώθηκε η ανανέωση της επιτυχημένης συνεργασίας, με τον ποδοσφαιριστή Θανάση Αϊβάζη (γεν.23-9-1993). Ο Αϊβάζης,θα φορέσει για τρίτη χρονιά την φανέλα του Πανδραμαϊκού, έχει αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική και με τις ομάδες του Α.Ο. Καβάλας και του Ορφέα Ελευθερούπολης, ενώ είχε κατακτήσει την άνοδο στην ίδια κατηγορία με την ομάδα του Π.Α.Ο. Κουφαλίων.