ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ

 

Στο πλαίσιο της Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Δοξάτου και με πρωτοβουλία της Κοινωνικής Υπηρεσίας και του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Δοξάτου ξεκίνησε η συνεργασία του Δήμου Δοξάτου με «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Η συνεργασία θα αφορά τα πεδία δράσης του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού που από της ίδρυσής του μέχρι και σήμερα έχει βοηθήσει χιλιάδες παιδιά που χρήζουν βοήθειας. Επικέντρωση των δράσεων θα είναι η πρόληψη και η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα τόσο της σχολικής και ενδοοικογενειακής βίας όσο και στην προληπτική ιατρική.

Στις 15/3/2018 οι συνεργάτες του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» παρέδωσαν είδη ιματισμού και παιχνίδια για παιδιά του Δήμου Δοξάτου που οι οικογένειες τους έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση.

Ο Δήμαρχος Δοξάτου Δημήτρης Δαλακάκης σε δηλώσεις του ανέφερε: «Σήμερα το πρωί παραλάβαμε εκατοντάδες παιδικά ρουχαλάκια και παιχνίδια από “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, τα οποία θα μοιράσουν η Κοινωνική Υπηρεσία και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου μας. Ευχαριστώ θερμά “Το Χαμόγελο του Παιδιού” για την πολύτιμη προσφορά τους στα παιδιά του Δήμου μας, τα διαμάντια υπάλληλους μας για τον σχεδιασμό και την πρωτοβουλία, καθώς και τον Αντιδήμαρχο Νίκο Γιαπαύλο. Στόχος μας να ζωγραφίσουμε Χαμόγελα σε πολλά παιδικά προσωπάκια!».

 

Ο Δήμαρχος Δοξάτου

Δημήτριος Δαλακάκης