Η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διαφορετικό σημείο της Ελλάδος και φέτος, όπως και το 2015, επιλέχτηκε η λίμνη Κοκκινογείων του Δήμου Προσοτσάνης. Η 37η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί από τις 23 Μαΐου έως 28 Μαΐου και αναμένεται να επισκεφτούν το Δήμο Προσοτσάνης χιλιάδες μοτοσυκλετιστές από όλη την Ελλάδα.

Κάλεσμα συμμετοχής στην Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών έστειλαν σε κοινή τους συνέντευξη τύπου, την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018, στο Δημαρχείο Προσοτσάνης ο Δήμαρχος Προσοτσάνης κ. Άγγελος Λύσσελης, ο Πρόεδρος της ΜΟΤΟΕ κ. Στέλιος Κορέλης, ο Έφορος των εκδηλώσεων της ΜΟΤΟΕ κ. Θεόδωρος Δημητριάδης και η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κοκκινογείων κ. Ασημένια Τσομπάνογλου.

Η ΠΣΜ δημιουργήθηκε πριν από 36 χρόνια από τη ΛΕΜΟΤ και συνεχίζεται να διοργανώνεται από την ΜΟΤΟΕ. Είναι ο πολυπληθέστερος και μακροβιότερος συλλογικός θεσμός των μοτοσυκλετιστών με σκοπό τη σύσφιξη των σχέσεων των μοτοσυκλετιστών, τη γνωριμία και την ανταλλαγή απόψεων, την προώθηση του υγιούς μοτοσυκλετισμού.