ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

 

Τη βασιλόπιτά του για το 2018 έκοψε το απόγευμα της Τετάρτης 24 Ιανουαρίου 2018 το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δράμας, πριν από την έναρξη της πρώτης συνεδρίασης για το νέο έτος. Την βασιλόπιτα έκοψε ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος και τα κομμάτια μοιράστηκαν στον Πρόεδρο του σώματος κ. Κωνσταντίνο Μπαϊρακτάρη, σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις, καθώς και στις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου. Τυχερή ήταν η παράταξη «πόλη+ζωή», στο κομμάτι της οποίας ήταν το φλουρί, με τον επικεφαλής της κ. Μιχάλη Μλεκάνη να λαμβάνει ως δώρο ένα στυλό. Η τύχη της παράταξης «πόλη+ζωή» συνεχίστηκε και στην ανάδειξη του τυχερού στα πιτάκια για τους Δημοτικούς Συμβούλους και τους Προέδρους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, με το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Λευτέρη Χρυσοχοΐδη να βρίσκει το φλουρί. Το δώρο για τον κ. Χρυσοχοΐδη ήταν ένα γεύμα για δύο άτομα.

Ο Πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Μπαϊρακτάρης ευχήθηκε σε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία, καθώς και με ευημερία και προκοπή τόσο για το Δήμο όσο και για όλη τη χώρα. Ο Δήμαρχος κ. Μαμσάκος στις ευχές του για τη νέα χρόνια έκανε λόγο για μεγαλύτερη σύνεση μέσα στο 2018, επισημαίνοντας ότι αυτό που επιζητούν οι Δραμινοί από το Δημοτικό Συμβούλιο είναι ο γόνιμος διάλογος για να επιλύονται τα προβλήματα.

Ο λόγος δόθηκε στη συνέχεια για να εκφράσουν τις ευχές τους σε όλους τους επικεφαλής των παρατάξεων, κ.κ. Μιχάλη Μλεκάνη («πόλη+ζωή»), Στέργιο Ηλιόπουλο («Αυτοδιοίκηση Πολιτών»), Αλέξανδρο Τσιαμπούση («Project Δράμα 2020») και Γιάννη Στεφανίδη «(Λαϊκή Συσπείρωση»), καθώς και στο Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξης «Νέα Εποχή – Νέα Δράμα» κ. Ανδρέα Χαραλαμπίδη.

Ευχές εκφράστηκαν και στη συνέχεια, κατά της διάρκειας της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς κάθε Δημοτικός Σύμβουλος που έπαιρνε για πρώτη φορά το λόγο διατύπωνε τις ευχές του για το 2018.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης πολλοί Δημοτικοί Σύμνουλοι εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους προς την συνάδελφό τους κ. Ζωή Καρυοφυλλίδου, για την απώλεια του συζύγου της.