ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΛΟΥΧΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΝΟΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ

 

 

  • «Απώτερος στόχος είναι, βήμα-βήμα, να καταφέρουμε ώστε στο Νοσοκομείο μας να μπορούν να βρίσκουν θεραπευτικό καταφύγιο όλο και περισσότεροι ασθενείς»

 

Την έναρξη συνεργασίας του Ιατρού κ. Δημητρίου Κασαράκη, Παθολόγου – Ογκολόγου του Θεαγένειου Αντικαρκινικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, με το Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, ανακοίνωσε ο Βουλευτής Ν.Δ. Νομού Δράμας κ. Κωνσταντίνος Μπλούχος. Όπως επισημαίνεται στην σχετική ανακοίνωση, υπεγράφη η μετακίνησή του και ο κ. Κασαράκης θα λειτουργεί εξωτερικό ογκολογικό ιατρείο κάθε Παρασκευή, με τον κ. Μπλούχο να εκφράζει ευχαριστίες στη Διοίκηση της 4ης ΥΠΕ, στον ίδιο τον ιατρό, καθώς και στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δράμας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βουλευτή κ. Μπλούχου έχει ως εξής:

«Ο κόσμος χωρίζεται σε δύο τάξεις: αυτούς που πιστεύουν το απίστευτο και αυτούς που κατορθώνουν το ακατόρθωτο. (Όσκαρ Ουάιλντ)

Με μεγάλη χαρά, ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας του Ιατρού κ. Δημητρίου Κασαράκη, Παθολόγου – Ογκολόγου του Θεαγενείου Αντικαρκινικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, με το Γενικό Νοσοκομείο Δράμας. Υπεγράφη η μετακίνησή του και έτσι ο κ. Κασαράκης θα λειτουργεί εξωτερικό ογκολογικό ιατρείο κάθε Παρασκευή, για κάθε συμπολίτη που ανήκει στη συγκεκριμένη ευπαθή ομάδα.

Ευχαριστίες πολλές οφείλουμε στη Διοίκηση της 4ης ΥΠΕ η οποία συνέδραμε στο θέμα και συνέπραξε. Ωσαύτως, οφείλουμε θερμές ευχαριστίες στον ίδιο τον ιατρό κ. Κασαράκη ο οποίος συναίνεσε σε τούτη τη μετακίνηση. Ευχαριστίες και στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δράμας για τη διαρκή μέριμνα και ενάργεια επί του θέματος.

Γίνεται μια αρχή: θωρακίζονται επικουρικά οι δομές υγείας του τόπου μας και κυρίως ενισχύεται το έργο της Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου μας, που αντιμετωπίζει περιστατικά χειρουργικής ογκολογίας πρωτοπορώντας σε ποιότητα και αξιοπιστία. Απώτερος στόχος είναι, βήμα-βήμα, να καταφέρουμε ώστε στο Νοσοκομείο μας να μπορούν να βρίσκουν θεραπευτικό καταφύγιο όλο και περισσότεροι ασθενείς, οι οποίοι συχνά υποχρεώνονται να αναζητήσουν λύσεις για την υγεία τους εκτός Δράμας.

Ο δρόμος προς τον Παράδεισο, είναι σπαρμένος με μικρές-μικρές προσπάθειες, που συντελούν στην ελάφρυνση του πόνου κάθε αναγκεμένου. Καλή συνέχεια σε όποιον και όποια αγαπά και εκδηλώνει ενεργά την αγάπη του, με πράξεις που λυτρώνουν… Κι ας μην φαίνονται με την πρώτη ματιά. Έτσι κι αλλιώς, τα θαύματα στην υγεία δεν τα βλέπεις. Τα ζεις».

Ανακοίνωση της ΝΟ.Δ.Ε. Δράμας

 

Σχετική ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε και η ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ν. Δράμας. Στην ανακοίνωση, η οποία υπογράφεται από τον Πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. Δράμας κ. Αλέξανδρο Γεωργιάδη, αναφέρονται τα εξής:

«Τις προηγούμενες ημέρες υπεγράφη η μετακίνηση του Ιατρού κ. Δημήτριου Κασαράκη, Παθολόγου – Ογκολόγου του Θεαγένειου Αντικαρκινικού Κέντρου Θεσσαλονίκης με το Γενικό Νοσοκομείο Δράμας.

Κάθε Παρασκευή, ο Ιατρός κ. Κασαράκης θα βρίσκεται στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε κάθε προσπάθεια που γίνεται.

Και όταν το αποτέλεσμα δικαιώνει την προσπάθεια αυτή, τα συγχαρητήρια αποκτούν μεγαλύτερη αξία.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση της προσπάθειας αυτής και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ιατρό κ. Κασαράκη, στον Βουλευτή μας και στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δράμας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στον Ιατρικό Σύλλογο Δράμας για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει καθημερινά και είναι δίπλα σε κάθε πολίτη, για την ενεργό συμμετοχή και την συμβολή του στην μετακίνηση του Ιατρού κ. Κασαράκη».