Η διεξαγωγή του 3ου Φεστιβάλ Γαστρονομίας «Γη του Διονύσου» θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2024, στον δημοτικό κήπο Δράμας.

Το Φεστιβάλ «Γη του Διονύσου» έχει καθιερωθεί ως μια από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις της περιοχής μας, με στόχο την ανάδειξη και προβολή των τοπικών προϊόντων και της πλούσιας γαστρονομίας της Δράμας. Το φεστιβάλ προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά την ποικιλία και την ποιότητα των τοπικών γεύσεων, ενώ παράλληλα υποστηρίζει και προωθεί τους τοπικούς παραγωγούς και επιχειρηματίες.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν:

-Live cooking παρουσιάσεις από καταξιωμένους σεφ.

-Ενημερωτικές δράσεις και εργαστήρια για την τοπική γαστρονομία.

-Γευσιγνωσίες τοπικών προϊόντων και κρασιών.

-Πολιτιστικές εκδηλώσεις και μουσικά δρώμενα.

Η συμμετοχή στο φεστιβάλ αναμένεται να είναι μεγάλη, με επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι παραγωγοί τοπικών προϊόντων, οι επιχειρηματίες και οι φίλοι της γαστρονομίας θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ιδέες, να δικτυωθούν και να προωθήσουν τα προϊόντα τους.

Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί και εκθέτες καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 15 Αυγούστου 2024.

Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα παρακάτω στοιχεία:

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Email: [email protected]

Τηλέφωνο: +30 2521401467

Η διοργάνωση του φεστιβάλ «Γη του Διονύσου» είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας, του Δήμου Δράμας, του Συλλόγου Επισιτιστών Δράμας και του Επιμελητηρίου Δράμας. Οι διοργανωτές ευχαριστούν όλους όσους στηρίζουν και συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια και απευθύνουν πρόσκληση να παρευρεθείτε και να γευτείτε τις μοναδικές γεύσεις της Δράμας.

Ημέρες & Ώρες Λειτουργίας Φεστιβάλ:

20 Σεπτεμβρίου 2024: 16:00 μ.μ. – 10:00 μ.μ.

21 Σεπτεμβρίου 2024: 11:00 π.μ. – 10:00 μ.μ.

22 Σεπτεμβρίου 2024: 11:00 π.μ. – 10:00 μ.μ.