Το απόγευμα της Τετάρτης 19 Απριλίου 2017 η Ένωση Κυριών Δράμας σε συνεργασία με τη λέσχη Lions Δράμας παρουσίασαν το βιβλίο της κ. Πελούσας Τσαντάκη, με τίτλο «Λαλαγγίτες με μέλι».

Στο κατάμεστο παραδοσιακό καφενείο «Ελευθερία», η δημοσιογράφος κ. Κική Χεριστανίδου αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τη συγγραφέα κ. Πελούσα Τσαντάκη, έδωσε το βήμα στην ιστορικό τέχνης της Ένωσης Κυριών Δράμας κ. Βίκυ Κωνσταντινίδου η οποία με τη σειρά της διάβασε το βιογραφικό της συγγραφέως.

Η παρουσίαση το βιβλίου αναπτύχθηκε μέσα από ερωταπαντήσεις μεταξύ της Κικής Χεριστανίδου και της ΠελούσαςΤσαντάκη, ενώ ανά διαστήματα η κ. Κωνσταντινίδου διάβαζε αποσπάσματα από το βιβλίο. Καθημερινές ιστορίες ανθρώπων της διπλανής πόρτας ξεδιπλώνονται μέσα από τις σελίδες του βιβλίου. Όνειρα και επιθυμίες που σε μερικές περιπτώσεις πραγματοποιούνται ενώ σε άλλες όχι, κρυφές ελπίδες και αιφνίδιες αποφάσεις ολοκληρώνουν το κουβάρι των αυτοτελών ιστοριών που πλαισιώνουν τους «Λαλαγγίτες με μέλι». Δεν είναι λοιπόν ένα βιβλίο μαγειρικής, αλλά ένα βιβλίο για τους ανθρώπους που ζουν δίπλα μας.