Ανέβηκε στα ύψη η θερμοκρασία στην Ονειρούπολη, το βράδυ της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου 2017, με τον αγαπημένο τραγουδιστή Γιώργο Τσαλίκη να ξεσηκώνει τους χιλιάδες επισκέπτες της μεγαλύτερης χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης, λειτουργώντας με αυτόν τον τρόπο και ως προάγγελος των έντονων συγκινήσεων που θα ζήσουν όλοι όσοι επιλέξουν το προσεχές Σαββατοκύριακο να ζήσουν από κοντά το αυθεντικό παραμύθι της Ονειρούπολης.

Το κέφι, η ζωντάνια, τα τραγούδια και ο χορός επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά το γεγονός ότι η παραμυθένια Ονειρούπολη είναι η μοναδική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που προσφέρει τόσο έντονες και διαφορετικές συγκινήσεις σε όλες τους επισκέπτες της, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Γεμάτος ενέργεια ο Γιώργος Τσαλίκης, με τη σκηνική του παρουσία και τα αγαπημένα τραγούδια της νεολαίας και όχι μόνο, παρέσυρε σε ξέφρενους ρυθμούς το πολυπληθές κοινό, το οποίο τραγουδούσε δυνατά μαζί του και χόρευε ασταμάτητα με τη ψυχή του, σε μια συναυλία που άφησε το αποτύπωμά της στη φετινή Ονειρούπολη. Και στο φινάλε, ο αγαπημένος τραγουδιστής έκλεισε τη συναυλία του, τραγουδώντας επί σκηνής, μέσα σε αποθέωση, μαζί με ένα κοριτσάκι με ειδικές ανάγκες, γιατί κάθε παιδική ψυχή στην ονειρεμένη Ονειρούπολη αντιμετωπίζεται με σεβασμό που της αρμόζει. Γιατί κάθε επισκέπτης της ομορφότερης χριστουγεννιάτικης γιορτής μεταμορφώνεται με έναν μαγικό τρόπο σε μεγάλο πρωταγωνιστή!

Η Δόξα Δράμας στην Ονειρούπολη!

Λίγη ώρα νωρίτερα, οι επισκέπτες της Ονειρούπολης είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να συνομιλήσουν με τους αγαπημένους τους παίχτες της ιστορικής ομάδας της Δράμας, της Δόξας Δράμας. Ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Μπύρος, το τεχνικό επιτελείο και αντιπροσωπεία παιχτών σκόρπισαν απλόχερα χαμόγελα στην Ονειρούπολη, βγήκαν φωτογραφίες με μικρούς και μεγάλους φίλους της αγαπημένης όλων των Δραμινών, και όχι μόνο, ομάδας και μοίρασαν αυτόγραφα, σε μια εκδήλωση που κέντρισε το ενδιαφέρον της νεολαίας…