ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΙΜΑ ΤΗ ΔΡΑΜΑ ΑΣΚΩΝΤΑΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ

 

  • Νέα διάκριση για τον τακτικό εξωτερικό συνεργάτη – αρθρογράφο της εφημερίδας «Εργασία… συν»

 

 

Πτυχίο και απόδοση τίτλου εξεταστή σε μεγάλα αεροσκάφη έλαβε από την ελληνική ΥΠΑ (Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας) και την IATA (Υπηρεσία Παγκόσμιας Πολιτικής Αεροπορίας) ο Κυβερνήτης Captain Νικόλαος Κ. Μεταξάς. Ο κ. Μεταξάς είναι ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό με εγνωσμένο κύρος στη Δραμινή κοινωνία και οι αναγνώστες της εφημερίδας «Εργασία… συν» διαβάζουν τα άρθρα του σε εβδομαδιαία βάση. Ο κ. Μεταξάς είναι τακτικός αρθρογράφος – εξωτερικός συνεργάτης της εφημερίδας, στηρίζοντας αυτό το εγχείρημα από την αρχή. Τα άρθρα του δημοσιεύονται κάθε Πέμπτη στη σελίδα 8 της εφημερίδας «Εργασία… συν».

Το πτυχίο και απόδοση τίτλου εξεταστή σε μεγάλα αεροσκάφη από ΥΠΑ και ΙΑΤΑ είναι μια ακόμη επιβράβευση της επαγγελματικής προσήλωσης του κ. Μεταξά, ο οποίος με τις συνεχείς διακρίσεις στην άσκηση του λειτουργήματός του τιμά την πόλη του, τη Δράμα.

Ο συγκεκριμένος τίτλος αποδίδεται μετά από 6 μήνες διαφόρων σχολείων εκπαίδευσης και έπειτα από τελικό στάδιο εξέτασης από επιθεωρητές της ΥΠΑ και της ΙΑΤΑ. Το πτυχίο και η απόδοση τίτλου εξεταστή σε μεγάλα αεροσκάφη δίνει το δικαίωμα στον κάτοχό του να διενεργεί εξετάσεις σε 52 χώρες του κόσμου (Ευρώπη, Αμερική, Ασία και Αφρική).

Η εφημερίδα «Εργασία… συν» συγχαίρει θερμά τον τακτικό της εξωτερικό συνεργάτη – αρθρογράφο κ. Νικόλαο Κ. Μεταξά για αυτή του τη νέα επιτυχία και του εύχεται να συνεχίσει να κάνει υπερήφανη όλη τη Δράμα, μέσω της ανέλιξής του στο λειτούργημα του πιλότου το οποίο ασκεί…

 

«Εργασία… συν»