ΧΙΛΙΩΤΗΣ ΔΡΑΜΑ 1986

 

  • Ισοπαλία στη ΧΑΝΘ 28-28

 

 

Στάθηκε όρθια η ομάδα του Χιλιώτη Δράμα 1986 και πήρε πολύτιμο βαθμό στην τεράστια προσπάθεια που κάνει για παραμονή. Οι Δραμινοί πήγαν αποφασισμένοι στην Θεσσαλονίκη να πάρουν το παιχνίδι και έφτασαν πολύ κοντά μια και προηγήθηκαν 25’’ πριν να λήξει το παιχνίδι με 27-28 με γκολ του Χαϊτίδη και είχαν και την μπάλα, αφού έπαιξαν καταπληκτική άμυνα. Δυστυχώς χάθηκε τετ α τετ 15’’ πριν να λήξει το παιχνίδι από τον πολύ καλό μέχρι τότε Adamovic και ισοφαρίστηκε με την λήξη. Πριν φτάσουμε όμως στην ισοφάριση τρομερά παράπονα έχουν οι Δραμινοί από τους Αθηναίους διαιτητές Βήτα – Σκλαβενίτη οι οποίοι στο Β’ κυρίως ημίχρονο σε 7 τουλάχιστον φάσεις αδίκησαν κατάφορα την Δραμινή ομάδα, κάτι που έφερε εκνευρισμό στην ομάδα αλλά και στους Δραμινούς φιλάθλους που βρέθηκαν στην Θεσσαλονίκη.

Οι Δραμινοί έλεγχαν το παιχνίδι σε όλη την διάρκειά του, έφυγαν με 2 γκολ μπροστά τρεις φορές μέσα στο παιχνίδι και αν απέφευγαν λάθη κυρίως άγχους και έπαιζαν πιο ελεύθερα ίσως έφταναν σε μια καθαρή νίκη εκτός έδρας που θα έδινε αυτοπεποίθηση στους παίκτες στην συνέχεια.

Παρόλα αυτά η ισοπαλία κράτησε ζωντανή την Δραμινή ομάδα και όλα δείχνουν ότι με νίκη η ισοπαλία στον Πανελλήνιο θα οδηγηθούμε στα play out παραμονής μια διαδικασία που μπορεί να κρατήσει και 6 παιχνίδια. Πολύ καλή εμφάνιση επιθετικά έκαναν Τουνγκελίδης, Adamovic, Χαϊτίδης ενώ Κουρουτζίδης, Κοβογλανίδης, Κοτσαμαρίκογλου έκαναν πολύ καλό αμυντικό παιχνίδι και ήταν πολύ ώριμοι στην επίθεση.

Σταθερός ακόμη μια φορά ο Παπάζογλου χωρίς όμως να κάνει ένα παιχνίδι σύμφωνα με τις δυνατότητές του.

Το Σάββατο 24 Μαρτίους στις 17:00 στο Κραχτίδης η Δραμινή ομάδα θα αντιμετωπίσει την ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Δούκα που βρίσκεται στην 4η θέση και το παιχνίδι θα μεταδώσει τηλεοπτικά η ΕΡΤ-3 σε απευθείας μετάδοση.

Πεντάλεπτα: 3-2, 6-6, 8-8, 10-11, 12-13, 13-13 (ημ), 15-15, 17-18, 20-20, 22-23, 25-26, 28-28

ΧΑΝΘ (Κώστας Τούτσης): Μουρατίδης, Τσιρογιάννης 4, Σαρηγιαννίδης 4, Ρεμπελάκος 1, Δέσπος, Βασιάδης 6, Ιωαννίδης, Παπαδόπουλος, Κουρουμλίδης, Στίγγας 3, Τσαμήτρος, Τσαμουρίδης 4, Παπαβασίλης, Βαρδάκας, Μπόλας, Μπαϊρλής 6.

ΔΡΑΜΑ (Σακης Βαλαβάνης): Παπάζογλου, Μπέτζιος, Τσεπίδης, Κοτσαμαρίκογλου 1, Χαϊτίδης 4, Τουνγκελίδης 11, Κουρτίδης 1, Θωμίδης, Τσιτσίγκος, Αντάμοβιτς 8, Κοβογλανίδης 2, Κουρουτζίδης 1, Γιαννακόπουλος, Βάκκας, Μπουρλίβας, Λαζαρίδης.

Νίκη για τις γυναίκες του Συλλόγου: Κέρδισαν στο τοπικό ντέρμπυ της Α2 την πολύ καλή ΟΛΑΔ 27-23.

 

Το Γραφείο Τύπου της ομάδας