Συνελήφθη 28χρονος Έλληνας που προέβαινε στην επ’ αμοιβή έκδοση 24χρονης Ρουμάνας. Την είχε κλείσει σε διαμέρισμα που νοίκιαζε και την ανάγκαζε να εκδίδεται με χρήση βίας και απειλές.

Στην εξιχνίαση υπόθεσης εμπορίας ανθρώπων σε βάρος μίας 24χρονης Ρουμάνας, οδήγησε η έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 28χρονος Έλληνας, ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 29χρονου Αλβανού, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε κατά περίπτωση δικογραφία για εμπορία ανθρώπων και παραβάσεις των Νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών.

Προηγήθηκε καταγγελία της 24χρονης ξημερώματα χθες, στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, σύμφωνα με την οποία από τον Ιούνιο του 2020 έως τον Ιανουάριο του 2022 ο 29χρονος με τη χρήση απειλών, ψυχολογικής και σωματικής βίας σε βάρος της εκμεταλλευόταν την επ’ αμοιβή έκδοση της σε οίκο ανοχής στο κέντρο της πόλης, προσποριζόμενος το σύνολο των εσόδων από την έκδοσή της.

Επιπλέον, σύμφωνα με την καταγγελία, 28χρονος Έλληνας, από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους χρησιμοποιώντας απειλές, ψυχολογική και σωματική βία, προέβαινε στην επ’ αμοιβή έκδοσή της σε διαμέρισμα που ενοικίαζε γι’ αυτό το σκοπό στο κέντρο της πόλης, προσελκύοντας πελάτες μέσω ιστοσελίδας που δημιούργησε και διαχειριζόταν ο ίδιος.

Πρωινές ώρες χθες, εντοπίσθηκε ο 28χρονος να εξέρχεται από πολυκατοικία στην περιοχή της Καλαμαριάς και σε έλεγχο που του έγινε βρέθηκε στην κατοχή του ένα πιστόλι που περιείχε έξι φυσίγγια, οπότε και συνελήφθη. Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα πιστόλι που περιείχε 2 φυσίγγια, ένα αεροβόλο πιστόλι, 282 φυσίγγια και 16 κάλυκες, μικροποσότητα κάνναβης, 1.130 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον, σε βάρος του συλληφθέντα υφίστανται περιοριστικοί όροι καθόσον του έχει επιβληθεί ποινή κάθειρξης 5 ετών και ενός μήνα με αναστολή, για εμπορία ναρκωτικών. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: news247.gr