ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

 

 

  • Υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας ο Γ. Μήτρου, υποψήφια Δήμαρχος Προσοτσάνης η Κ. Αετοπούλου, υποψήφιος Δήμαρχος Δοξάτου ο Μ. Αμανατίδης

 

Εκδήλωση παρουσίασης του υποψήφιου Περιφερειάρχη και των υποψήφιων Δημάρχων σε Δήμους της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης διοργάνωσε, την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018, η Επιτροπή Περιοχής Α.Μ.Θ. του Κ.Κ.Ε.. Στην εκδήλωση με θέμα «Με το Κ.Κ.Ε. μπροστά στη μάχη των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών» κεντρικός ομιλητής ήταν ο κ. Θοδωρής Χιώνης, μέλος του Π.Γ. του Κ.Κ.Ε..

 

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Α.Μ.Θ. ο Δ. Παπατολίδης

 

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» είναι ο Δημήτρης Παπατολίδης. Κατάγεται από τη Δράμα και ζει στην Καβάλα. Είναι 42 χρονών. Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης του ΚΚΕ.

 

Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι σε Δράμα, Προσοτσάνη και Δοξάτο

 

Συνδυασμοί της «Λαϊκή Συσπείρωσης» θα συμμετάσχουν στις προσεχείς δημοτικές εκλογές στους Δήμους Δράμας, Προσοτσάνης και Δοξάτου.

Υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας είναι ο Γιώργος Μήτρου. Γεννήθηκε και ζει στη Δράμα. Είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά. Είναι 44 χρονών και εργάζεται ως Επαγγελματίας Τεχνολόγος Γεωπόνος. Την περίοδο 2010 – 2014 διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος στο Δημοτικό Συμβούλιο Δράμας με τη Λαϊκή Συσπείρωση. Είναι μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης του ΚΚΕ.

Υποψήφια Δήμαρχος Προσοτσάνης είναι η Κατερίνα Αετοπούλου. Γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 1960 στην Δράμα. Μεγάλωσε στην Προσοτσάνη Δράμας έως την αποφοίτηση της το 1978 από το Γενικό Λύκειο. Σπούδασε στη Σχολή Εποπτών Δημόσιας Υγείας στα Κ.Α.Τ.Ε.Ε Αθήνας. Κατά την διαμονή της εκεί δραστηριοποιήθηκε στην Κ.Ν.Ε. της Καισαριανής. Πήρε υποτροφία και πέρασε χωρίς εξετάσεις στην Ιατρική Πάτρας, από όπου πήρε μεταγραφή στην Ιατρική Θεσσαλονίκης διότι ήταν ήδη μητέρα ενός παιδιού. Σε ηλικία 24 ετών διορίστηκε στην Διεύθυνση Υγιεινής Δράμας και συμμετείχε ενεργά στην Ένωση Δημοσίων Υπαλλήλων με τις ταξικές δυνάμεις. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Ιατρική και Απέκτησε τον τίτλο ειδικότητας της Ακτινοδιαγνωστικής. Από το 2000 εργάζεται στο Ακτινολογικό εργαστήριο του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας. Είναι μητέρα 6 παιδιών και γιαγιά ενός εγγονού. Κατοικεί στο τοπικό διαμέρισμα τον Κοκκινογείων και είναι δημότης του Δήμου Προσοτσάνης.

Υποψήφιος Δήμαρχος Δοξάτου είναι ο Μάριος Αμανατίδης. Είναι 28 χρονών και κατάγεται από τον Καλαμώνα του Δήμου Δοξάτου. Εργάζεται ως αναπληρωτής δάσκαλος για παιδιά με αναπηρία και με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες σε σχολείο του Δήμου Δοξάτου. Συμμετέχει ως υποψήφιος με την Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών, ψηφοδέλτιο που στηρίζει το Π.Α.ΜΕ., στο σύλλογο εκπαιδευτικών Δράμας.