ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ»

 

  • Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους στην ειδική εκδήλωση της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας και ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Α. Πατακάκης

 

Την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές έκανε την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 ο κ. Χριστόδουλος Τοψίδης.

Σε ειδική εκδήλωση που έγινε στην Κομοτηνή, παρουσία πλήθους κόσμου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης παρουσίασε το όραμά του για μια Περιφέρεια, σύγχρονη, ευρωπαϊκή, με αναπτυξιακή πορεία.

«Περιφερειακή Σύνθεση» το όνομα του συνδυασμού που συμβολίζει τη σύνθεση ιδεών, δυνάμεων, προτάσεων, απόψεων και ανθρώπων που θα εργαστούν για μια Περιφέρεια με πολίτες που θα έχουν δουλειά, ασφάλεια και αξιοπρέπεια.

Ο κ. Τοψίδης μίλησε για τις προτεραιότητες και τους βασικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού δίνοντας έμφαση στην κοινωνική συνοχή, την απασχόληση την ανάπτυξη, τον πολιτισμό και τον τουρισμό.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κάλεσε τον κόσμο να συστρατευθεί μαζί του σε ένα συνδυασμό ανεξάρτητο, χωρίς διακρίσεις, αποκλεισμούς και κομματικές ταυτότητες, με στόχο τη δημιουργία μιας ανθρώπινης περιφέρειας με ευρωπαϊκή προοπτική.

Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν εκατοντάδες άνθρωποι από κάθε γωνιά της Περιφέρειας που κατέκλυσαν την αίθουσα και δημιούργησαν μια ενθουσιώδη ατμόσφαιρα.

Ανάμεσά τους εν ενεργεία Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Δήμαρχοι και υποψήφιοι Δήμαρχοι, παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης, Πρόεδροι και εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων, θεσμικοί φορείς, πλήθος επιχειρηματιών, εκπρόσωποι του αγροτικού κόσμου, υποστηρικτές και φίλοι του συνδυασμού. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Αργύρης Πατακάκης, καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θόδωρος Μαρκόπουλος, ο πρώην θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μιχάλης Αμοιρίδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κώστας Εξακουστός, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ιρφάν Χατζηγκενέ.

Ο κ. Χριστόδουλος Τοψίδης δήλωσε ότι τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.

 

Βιογραφικό Χρ. Τοψίδη

Ο Χριστόδουλος Τοψίδης γεννήθηκε το έτος 1973 στη Νέα Βύσσα Ορεστιάδας. Σπούδασε Οικονομία και Διοίκηση (Σχολή Δέλτα) στη Θεσσαλονίκη και είναι κάτοχος ΜΒΑ Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ε.Ε.Δ.Ε.).

Σήμερα δραστηριοποιείται επιχειρηματικά σε διάφορους τομείς του εμπορίου και των υπηρεσιών στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Ειδικότερα, διατηρεί έναν πολυχώρο εκδηλώσεων, καταστήματα ένδυσης και υπόδησης, καταστήματα κινητής τηλεφωνίας, συμβουλευτική εταιρεία επιχειρήσεων, γραφείο έκδοσης visa και μεσιτικό γραφείο.

Από το έτος 2011 είναι Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου ενώ το έτος 2018 εκλέχθηκε Πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

 

Επίσης διατελεί ως:

-Πρόεδρος της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΒΡΟΥ»

-Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Συνεταιριστικής Τράπεζας Έβρου από το έτος 2009 έως σήμερα

-Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Συνεταιριστικών Τραπεζών Ελλάδας από το έτος 2010 έως σήμερα

-Μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης

-Μέλος του Δ.Σ. της «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΡΓΩΝ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΜΕ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΕΣΜ- ΟΣ ΑΜΘ

Είναι έγγαμος και πατέρας δυο παιδιών.