Την υποψηφιότητα του κ. Δημήτρη Τζιερτζίδη με την παράταξη «Επανεκκίνηση για τη Δράμα» ανακοίνωσε ο υπ. Δήμαρχος Δράμας κ. Γιώργος Παπαδόπουλος. Στη σχετική ανάρτηση αναφέρονται τα εξής: «Ο Δημήτρης Τζιερτζίδης είναι εκλεγμένος Σύμβουλος της Κοινότητας Δράμας ενώ διετέλεσε και μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Οργανισμού Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους και συμπορεύεται μαζί μας για την Επανεκκίνηση του Δήμου. Δημήτρη, καλώς ήρθες! Πάμε δυνατά!».

Ο κ. Τζιερτζίδης είναι ένας ακόμη νυν αιρετός στον Δήμο Δράμας, ο οποίος συστρατεύεται με τον κ. Παπαδόπουλο και την παράταξη «Επανεκκίνηση για τη Δράμα». Είναι εκλεγμένος Σύμβουλος στην Κοινότητα Δράμας, έχοντας εκλεγεί το 2019 με την παράταξη «Ενώνουμε τη Δράμα». Μάλιστα, πρόκειται για τον τρίτο Σύμβουλο της Κοινότητας Δράμας που θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές με την παράταξη «Επανεκκίνηση για τη Δράμα», καθώς είχαν προηγηθεί οι ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων της κ. Χαρίκλειας Γρηγορίου, η οποία είχε εκλεγεί με την παράταξη «Πόλη και Ζωή», και του κ. Ηλία Ευθυμιάδη, ο οποίος είχε εκλεγεί με την παράταξη «Δράμα Πρωταγωνίστρια».

Από εκεί και πέρα, εκτός από τα προαναφερθέντα μέλη του Συμβουλίου της Κοινότητας Δράμας, υποψήφιοι με την παράταξη «Επανεκκίνηση για τη Δράμα» θα είναι και οι εν ενεργεία Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Γιάννης Εφραιμίδης, ο οποίος είχε εκλεγεί με την παράταξη «Ενώνουμε τη Δράμα», και κ. Γιώργος Μουχτάρης, ο οποίος είχε εκλεγεί με την παράταξη «Project για τη Δράμα». Επίσης, υπάρχουν και αρκετοί ήδη εκλεγμένοι στις υπόλοιπες Κοινότητες του Δήμου Δράμας που θα είναι υποψήφιοι στις προσεχείς εκλογές με την παράταξη «Επανεκκίνηση για τη Δράμα».