Την υποψηφιότητά του για τη θέση του Δημάρχου Προσοτσάνης γνωστοποίησε, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Γιάννης Τσαουσίδης. Όπως αναφέρει ο συνδυασμούς του οποίου θα ηγηθεί ονομάζεται «ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ».

Αναλυτικά ο υπ. Δήμαρχος Προσοτσάνης κ. Τσαουσίδης αναφέρει τα εξής:

Αγαπητοι συνδημότες,

Οι εξελίξεις στον Δήμο Προσοτσάνης είναι καθημερινές και έτσι λοιπόν μετά την πρόσφατη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου για την Δημαρχία του Δήμου Προσοτσάνης, σας ανακοινώνω σήμερα με χαρά την ίδρυση του συνδυασμού «ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ».

Ο συνδυασμός μας αισιοδοξεί και έχει ως στόχο να συνδυάσει δυνάμεις ατόμων με εμπειρία και ιστορία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και νεότερων με ρομαντισμό, με νέες ιδέες για το μέλλον και καινοτόμες τεχνικές διοίκησης. Οφείλουμε όλοι μας να διεκδικήσουμε και να επιτύχουμε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο και τα παιδιά μας.

Ευχαριστώ θερμά όλους όσους με στήριξαν από την πρώτη στιγμή της απόφασής μου αλλά ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς που στην πορεία αποφάσισαν να στηρίξουν την προσπάθειά μας για την πρόοδο του Δήμου, παραμερίζοντας κάθε προσωπική φιλοδοξία.

 

Με σεβασμό και εκτίμηση σε όλους σας,

Ιωάννης Τσαουσίδης

Υποψήφιος Δήμαρχος Προσοτσάνης