ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΡΑΜΑΣ ΧΡ. ΜΑΜΣΑΚΟ

 

Δύο νέους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους για τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου του 2019 παρουσίασε, την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018, ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος. Συγκεκριμένα, στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα» θα συμμετέχουν ο κ. Ανέστης Τοπαλίδης και η κ. Πολυξένη Αρτεμιάδου.

Σε δηλώσεις του στα τοπικά Μ.Μ.Ε., για την υποψηφιότητα του κ. Τοπαλίδη, ο κ. Μαμσάκος σημείωσε: «Γνωρίζουμε όλοι παρά πολύ καλά το πόσο δύσκολο σήμερα είναι να πείσεις νέους ανθρώπους να ασχοληθούν με τα κοινά», προσθέτοντας: «Με την παρουσία του συγκεκριμένου νέου επιχειρηματία μάς δίνεται η δυνατότητα και η ευκαιρία να ανοίξουμε ένα δίαυλο επικοινωνίας με τους νέους ανθρώπους. Είναι, λοιπόν, πολύ τιμητικό προσωπικά για μένα να έχω στις τάξεις της παράταξής μου υποψήφιους ανθρώπους που και έχουν σπουδάσει, αλλά συγχρόνως ασκούν και το επάγγελμα του ελεύθερου επαγγελματία». Όπως είπε ο Δήμαρχος Δράμας, ο Ανέστης Τοπαλίδης τελείωσε ΤΕΕ Πληροφορικής, με μετεκπαίδευση σε δίκτυα και εφαρμογές ηλεκτρονικών υπολογιστών, και είναι ενεργός επιχειρηματίας σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος εδώ και 13 χρόνια. «Καλωσόρισες στην παράταξη των έργων, αλλά και των ανθρώπων που θέλουν να ασχοληθούν σοβαρά και ενεργά στην τοπική αυτοδιοίκηση», ανέφερε ο κ. Μαμσάκος.

Ο κ. Τοπαλίδης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την τιμή και για την πρόταση να είναι μαζί του στις εκλογές ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και δήλωσε: «Σέβομαι και εκτιμώ όλα τα μέλη και τους υποψηφίους της παράταξής μας», ενώ ευχήθηκε καλό προεκλογικό αγώνα σε όλους τους υποψήφιους Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλου, «γιατί πιστεύω πως κοινός στόχος όλων μας είναι η επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας».

Παρουσιάζοντας την υποψήφια ο κ. Πολυξένη Αρτεμιάδου, ο Δήμαρχος Δράμας επεσήμανε: «Το να πείθεις νέα παιδιά και μάλιστα επιστήμονες να ασχοληθούν με την τοπική αυτοδιοίκηση σε αυτούς τους καιρούς που διανύουμε είναι πάρα πολύ σημαντικό». Όπως είπε ο κ. Μαμσάκος, η κ. Αρτεμιάδου είναι απόφοιτος Νομικής του Δ.Π.Θ. και Δικηγόρος Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας, ενώ «έχει ασχοληθεί έντονα με την παράδοση και τον πολιτισμό μέσω Πολιτιστικών Συλλόγων και προέρχεται από μια οικογένεια που έχει δώσει πολλά δείγματα γραφής στην κοινωνία της Δράμας». «Υποψηφιότητες και μάλιστα γυναικών, με επίπεδο, με σπουδές, αλλά και με άξιες προσωπικότητες, σαν την υποψηφιότητα της Πολυξένης κοσμεί ένα ψηφοδέλτιο», ανέφερε ο κ. Μαμσάκος και υποδέχτηκε την κ. Αρτεμιάδου στις τάξεις της παράταξης «για μια καλύτερη Δράμα συνδυασμένη με τη συμμετοχή πολλών νέων ανθρώπων».

Στις δηλώσεις της η κ. Αρτεμιάδου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την τιμή και ανέφερε πως είναι «πολύ σημαντικό νέα άτομα να συμμετέχουμε στα κοινά του τόπου, γιατί διαθέτουμε και όρεξη και γνώση για αυτό. Είμαι πρόθυμη να συνδράμω με κάθε μέσο που έχω στο να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας, τόσο ως δικηγόρος όσο και ως πολίτης αυτής της πόλης. Ελπίζω να στηρίξετε την προσπάθειά μας αυτή».