ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ Ν. ΔΡΑΜΑΣ

 

 

  • «Ως Ένωση Ξενοδόχων θα συνεχίσουμε τη συστηματική προβολή του τόπου μας, μέσα από μια σειρά προωθητικών ενεργειών για όλο το 2019»

 

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας στην έκθεση A.I.T. EXPO Athens International Tourism, που διεξήχθη 9-11 Δεκεμβρίου 2018 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην περιοχή Αεροδρομίου, Ελ. Βενιζέλος Αθήνας.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Αρωγοί στην επιτυχία ήταν ο Δήμος Δράμας και ο Δήμος Παρανεστίου καθώς ήταν οι μόνοι που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα μας, να συνδράμουν σε αυτή τη προσπάθεια. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο κ. Μαμσάκο και τη Δήμαρχο κ. Σωτηριάδου οι οποίοι αντιλήφθηκαν την ανάγκη συλλογικής προσπάθειας για την ανάδειξη και ενίσχυση της τουριστικής προβολής της περιοχής μας.

Ο υψηλός αριθμός επισκεπτών, επαγγελματίες του τουρισμού αλλά και καταναλωτικό κοινό, επισκέφθηκαν την έκθεση και το περίπτερο μας ζητώντας πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή , για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, για τα τοπικά προϊόντα , τα οινοποιεία μας και όλες τις τουριστικές δράσεις της περιοχής μας.

Επιπλέον , υπήρξε μεγάλο και έντονο ενδιαφέρον, από επαγγελματίες του τουρισμού, για συνεργασία με σκοπό την προώθηση της περιοχής μας και στην υπόλοιπη Ευρώπη, όπως, Ιταλία, Ολλανδία , Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, και χώρες εκτός Ε. Ε. όπως Ρωσία, Ουκρανία, Τουρκία, Ισραήλ.

Μετά την επιτυχή συμμετοχή μας στην έκθεση ΑΙΤ ως Ένωση Ξενοδόχων θα συνεχίσουμε τη συστηματική προβολή του τόπου μας, μέσα από μια σειρά προωθητικών ενεργειών για όλο το 2019, ζητώντας την στήριξη όλων των εμπλεκόμενων έμμεσα ή άμεσα στον τουρισμό, καθώς πιστεύουμε ότι με συνέργειες και συλλογική προσπάθεια θα επιτύχουμε το στόχο μας να αναδείξουμε τη Δράμα προορισμό 4 εποχών.