Η ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ, Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ… ΙΡΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ – ΒΑΘΟΣ… ΕΛΛΗΝΟΑΥΣΤΡΑΛΟΥΣ!

· Γ. Μαυρόπουλος (εκπρόσωπος ΠΑΕ Δόξα): Η αύρα του ιστορικού μεγαλείου των Μαυραετών είναι το συγκριτικό πλεονέκτημα της Δόξας

· Επιτροπή μικρομετόχων: Τα προαπαιτούμενα είναι και δεδομένα και ζητούμενα

· Αναδιάρθρωση Λ. Αυγενάκη: Τρεισήμισι κατηγορίες σε μία η αποτίμηση

 

Και τώρα τρέχουμε, αφού η επικείμενη αναδιάρθρωση και η νέα κατηγορία «τέρας» φέρνει ανατροπές και αβεβαιότητα αγωνιστική, διοικητική και θεσμική.

Έτσι, θα έχουμε από 12 ομάδες Super League 2, 26 ομάδες από Football League, 4 από Γ’ Εθνική (πρωταθλητές) και 4 από ΟΣΦΠ Β’, ΠΑΟΚ Β’, ΑΕΚ Β’ και ΠΑΟ Β’, σύνολο 36 ομάδες, στην κατανομή 2 Όμιλοι από 18 ομάδες.

Σε αυτά τα δεδομένα θα κληθεί τη νέα αγωνιστική χρονιά, 2021-2022, η ΠΑΕ Δόξα να συμμετάσχει με μέγα θέμα το περιβόητο πιστοποιητικό από την ΕΕΑ, που πέρσι απορρίφθηκε 2 φορές και με δικαστική απόφαση συμμετείχε η ομάδα.

 

Επιχειρηματική εμπλοκή από την Αυστραλία

 

Ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ κ. Γιάννης Μαυρόπουλος, στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, δήλωσε ότι επιχειρηματίας από την Αυστραλία, ελληνικής καταγωγής, έχει πλήρη εικόνα των δεδομένων της ΠΑΕ και μέσω γνωστού δικηγορικού γραφείο, εντός των ημερών, θα υποβάλει επίσημη πρόταση για την τύχη της ΠΑΕ.

Σε δήλωσή του στην «Εργασία… συν… Αθλητισμός» ο κ. Γιάννης Μαυρόπουλος, ο οποίος έχει άμεση επικοινωνία με Αυτσραλία, είπε ότι «η αύρα του ιστορικού μεγαλείου των Μαυραετών είναι ένα συγκριτικό πλεονέκτημα, κάτι που παίζει ρόλο στην απόφαση του επιχειρηματία».

Οι εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

 

Ανακοίνωση Επιτροπής μετόχων

 

Σε ανακοίνωση της Επιτροπής των μετόχων της Δόξας αναφέρονται τα εξής:

Την περασμένη Παρασκευή μέλη της Επιτροπής μας μαζί με εκπροσώπους της ερασιτεχνικής συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Αναστάσιο Καραγιαννίδη.

Κατά τη συνάντηση, ο τελευταίος παρέθεσε οικονομικά στοιχεία, τα οποία είχαμε επανειλημμένως ζητήσει, σε σχέση με το άνοιγμα της ΠΑΕ μέχρι το τέλος του μήνα.

Οι οφειλές της ΠΑΕ αφορούν υποχρεώσεις σε εφορία και ΕΦΚΑ (φετινές και περυσινές), οι οποίες είναι ρυθμισμένες μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου, οφειλόμενα στο αγωνιστικό τμήμα μέχρι την 30η Ιουνίου, καθώς και σε τρίτους.

Επίσης αναφέρθηκε από πλευράς του Προέδρου της ΠΑΕ ότι εξακολουθεί να υφίσταται το ενδιαφέρον Ιρανών επιχειρηματιών και ζητήθηκε από μέρους μας πληρέστερη ενημέρωση για το οικονομικό τους προφίλ. Άλλωστε, η Επιτροπή των μετόχων με όσους συνομίλησε είχε θέσει σε γνώση τους τα στοιχεία που ζητούσε από αυτούς, τα οποία είναι:

1) Ακριβής ανάλυση και περιγραφή της επαγγελματικής και επιχειρηματικής δραστηριότητας κάθε ενδιαφερομένου, φυσικού προσώπου ή εταιρίας (τομέας επιχειρηματικής δραστηριότητας, κύριες και δευτερεύουσες δραστηριότητες, έδρα, αριθμός απασχολούμενου εργατικού δυναμικού),

2) Έγγραφα από την πλευρά της ενδιαφερόμενης πλευράς, τα οποία θα αποδεικνύουν το οικονομικό καθεστώς της εταιρίας και του υπευθύνου της ή του φυσικού προσώπου, αν πρόκειται για τέτοιο ενδιαφερόμενο (εκκαθαριστικά και Ε1 εταιρίας και εκπροσώπου 3 τελευταίων ετών, τελευταίοι ισολογισμοί, ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα),

3) Επιχειρηματικό πλάνο, στο οποίο θα προσδιορίζεται το μπάτζετ του επόμενου έτους, τα προσδοκώμενα έσοδα (πηγές εσόδων και κατά προσέγγιση ποσά), καθώς και οι τρόποι κάλυψης τυχόν οικονομικής διαφοράς και

4) Περιγραφή (εγγράφως) της φιλοσοφίας επένδυσης στην ΠΑΕ.

Τέλος συζητήθηκαν διαδικαστικά θέματα της επικείμενης γενικής συνέλευσης των μετόχων.