ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ Η Ε.Ε.Α. ΔΙΝΕΙ ΑΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΔΟΞΑ Η ΤΗΝ… «ΑΦΑΝΙΖΕΙ», ΕΝΩ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ Η ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΚΑΒΑΛΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗ «ΜΑΧΗ» ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΧΑΝΙΑ – ΔΟΞΑ)

 

  • Η. Χατζηελευθερίου: Είμαι Πρόεδρος της ΠΑΕ με 100 μετόχους, απαιτούμε τώρα άδεια
  • Γ. Χατζησαρόγλου (Πρόεδρος ΕΠΣ Δράμας): Ποδόσφαιρο Δράμας χωρίς Δόξα δεν νοείται
  • Δ. Δεβρίκης (Πρόεδρος Γ.Σ. Δόξα): Είναι ένα και αδιαίρετοι Ερασιτέχνης και ΠΑΕ
  • Σ.Φ. Μαυραετοί: Κάτω τα χέρια από τη Δόξα μας, μαζί μας ή απέναντι

 

Κομβική η σημερινή ημέρα, Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020, καθώς στο Μαρούσι συνεδριάζει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και ο φάκελος της ΠΑΕ που πρωτόδικα πήρε την αρνητική τοποθέτηση είναι ξανά υπό κρίση.

Τα δεδομένα που εγγράφως έχουν προσαχθεί είναι εκείνα που κατά πρώτο λόγο είχαν δώσει πέρσι άδεια συμμετοχής στη Super League 1 και τώρα τα πραγματικά γεγονότα αλλάζουν στο ότι στη θέση του κ. Μπύρου είναι 100 Δραμινοί με επικεφαλής τον Ηλία Χατζηελευθερίου.

Ημέρα κρίσης η σημερινή και κομβική. Μια ανεξάρτητη και αδέσμευτη Δόξα βρέθηκε στην «πυρά» γιατί ενέταξε με υπαλληλική σχέση ένα στέλεχος το οποίο ήδη τελεί υπό παραίτηση. Κάθε απόφαση με αρνητισμό θα είναι καθαρή ευθεία βολή για την ίδια τη Δράμα, είναι το συμπέρασμα της συνάντησης των φορέων. Τελικά, μήπως ο τόπος είμαστε εύκολος στόχος;, είναι το κοινό ερώτημα όλων των θεσμικών.

Τέλος, σίγουρα στην ΠΑΕ η μετάβαση στη μετά Μπύρου εποχή πρέπει να πραγματοποιηθεί με την σύμπραξη όλης της θεσμικής – οικονομικής Δράμας, πέρα από πρόσκαιρα πρόσωπα, λειτουργίες και δηλώσεις.

Το ερώτημα της εφημερίδας «Εργασία… συν» είναι ξεκάθαρο, ένα ιστορικό brand name με ό,τι προκαλεί συναισθηματικά, αν μπορεί σήμερα η Δόξα να (ξανα)προκαλέσει και σε αυτή την εποχή συνειρμούς.

 

Την Κυριακή φιλικό με Καβάλα – «Τρέχει» το αγωνιστικό

 

Στο γήπεδο της Δόξας την Κυριακή θα είναι η πρόβα τζενεράλε πριν την πρεμιέρα με Χανιά για τη Super League 2, με τον Θανάση Κολιτσιδάκη να είναι σχετικά προσγειωμένος, μετά το 1-1 εντός έδρας με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Ήδη από ένα σχετικά νέο και μεγάλο ρόστερ η κατηγοριοποίηση (αγωνιστικά) είναι σε εξέλιξη. Διακρίναμε να έχουν προτεραιότητα, κάτω από τα δοκάρια ο Στεφανάκος, δεξί μπακ ο Σπυρόπουλος, αριστερά ο Παπαργυρίου, στα στόπερ ο αρχηγός Κουκόλης, με παρτενέρ τον Καμερουνέζο Νίμπα, στον άξονα κυριαρχεί ο Χάμοντ, στα πλάγια Γκόμεζ, Μαυριάς, Κουτσιανικούλης και μπροστά ο Σαμπανίδης με τον Σέρβο στράικερ Βουγιάκλιγια να είναι οι λύσεις. Οι παραπάνω εκτιμήσεις είναι της στήλης, η διάρκεια και προσπάθεια και το τεχνικό επιτελείο είχαν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.