ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΡΑΜΑΣ

 

 

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή σας ενημερώνουμε ότι στην ετήσια εκδήλωση του Θεσμού Bravo Awards που διεξήχθη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017, η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας απέσπασε διάκριση για την πρωτοβουλία «Δραμοινογνωσία».

Ο Θεσμός Βραβείων Βιώσιμης Ανάπτυξης & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας Bravo Sustainability Awards, στοχεύει στην ανάδειξη και επιβράβευση των καλύτερων πρακτικών που υλοποιούνται από Επιχειρήσεις και Οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Κοινωνίας των Πολιτών. Η πρόταση υποψηφιότητας της Δραμοινογνωσίας σε αυτήν τη διαγωνιστική διαδικασία, κέρδισε τη διάκριση στην κατηγορία Bravo Society (Κοινωνία).

Το βραβείο παρέλαβε για λογαριασμό του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Ανάργυρου Πατακάκη, ο κ. Ζήσης Παπαδόπουλος, μέλος της Ομάδας Εργασίας της Δραμοινογνωσίας. Η βράβευση αυτή αποτελεί μία έμπρακτη αναγνώριση της συστηματικής προσπάθειας που καταβάλλει η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας ώστε η Δραμοινογνωσία να αποκτήσει αναγνωρισιμότητα και να καταστεί επιτυχημένος θεσμός. Αποτελεί επίσης μία ηθική ανταμοιβή και επιβράβευση για όλα τα στελέχη της, τα οποία με όραμα, σκληρή δουλειά, αφοσίωση και μεράκι έθεσαν τον θεμέλιο λίθο αυτής της διοργάνωσης, με αποτέλεσμα να υλοποιηθεί φέτος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Ευχαριστούμε τους φίλους της Δραμοινογνωσίας για την εμπιστοσύνη τους και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας με στόχο την ανάδειξη, προβολή και καθιέρωση του νομού Δράμας ως ελκυστικού τουριστικού προορισμού οίνου και γεύσης.