Αυτός ο καβγάς πραγματικά δεν πρέπει να είχε ξαναγίνει. Ένας άντρας από την Ιταλία τσακώθηκε άγρια με την σύζυγό του στο σπίτι τους στο Κόμο, στα σύνορα της χώρας με την Ελβετία, και βγήκε να περπατήσει για να ηρεμήσει. Μόνο που κατέληξε να περπατά για… 450 χιλιόμετρα και βρέθηκε τελικά μια εβδομάδα μετά σε μια μικρή πόλη της Αδριατικής, στο Φάνο!

Και σα να μην έφτανε ο θυμός του  και το γεγονός ότι περπάτησε τόσα χιλιόμετρα για να ηρεμήσει τελικά η αστυνομία του επέβαλε και πρόστιμο 400 ευρώ καθώς παραβίασε τα μέτρα του lockdown!

Οι αρχές του Φάνο εντόπισαν τον άντρα στις 2 τα ξημερώματα και ενώ στην Ιταλία απαγορεύεται η κυκλοφορία μετά τις 22.00 στα πλαίσια των μέτρων κατά του κοροναϊού. Οι αστυνομικοί δεν πίστεψαν αρχικά ότι ο άντρας έχει περπατήσει τόσα χιλιόμετρα μέχρι που έψαξαν το όνομά του και ανακάλυψαν ότι η σύζυγός του τον είχε δηλώσει ως αγνοούμενο μια εβδομάδα πριν στην πόλη Κόμο.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα, ο άντρας ήταν κρυωμένος και κουρασμένος αλλά κατά τα άλλα ήταν άκρως διαυγής. Ωστόσο, ανέφερε ότι δεν είχε καταλάβει πόσο πολύ είχε περπατήσει στην προσπάθειά του να «καθαρίσει το μυαλό του»! Ο άντρας ανέφερε ότι όλο αυτό το διάστημα του έδιναν φαγητό περαστικοί, ενώ ο ίδιος φέρεται να περπατούσε περίπου 70 χιλιόμετρα την ημέρα.

Τελικά, η γυναίκα του ταξίδεψε ως το Φάνο για να τον πάρει και επιβεβαίωσε και η ίδια στους αστυνομικούς ότι ο άντρας της δεν είχε γυρίσει σπίτι ύστερα από έναν μεγάλο καβγά που είχαν κάνει πριν από μια εβδομάδα. Πριν φύγουν ωστόσο για να γυρίσουν σπίτι τους, η γυναίκα του έπρεπε να πληρώσει και το πρόστιμο των 400 ευρώ, ώστε να τον πάρει!

Στην Ιταλία ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 22.00 ως τις 5.00 σε μια προσπάθεια να αναχαιτιστεί το δεύτερο κύμα του κοροναϊού.

Πηγή: runnfun.gr