ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΕΡΓΑΣΙΑ… ΣΥΝ» ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Λίγη ώρα μετά τη δημοσιοποίηση από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Δόξα του ονόματος του υποψήφιου νέου ιδιοκτήτη της ιστορικής Δόξας Δράμας, η εφημερίδα «Εργασία… συν» κατάφερε να επικοινωνήσει με τον κ. Χαράλαμπο Πάτση, ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις σε Μ.Μ.Ε. της Δράμας ανέφερε: «Θα ιδωθούμε σύντομα». Απαντώντας στην ευχή της εφημερίδας για καλή επιτυχία στα σχέδια του, ο κ. Πάτσης σημείωσε: «Είναι τα σχέδια ΜΑΣ. Όλου του κόσμου της Δράμας».

Στην ανακοίνωση της Δόξας Δράμας για τη νέα ιδιοκτησία της ΠΑΕ αναφέρονταν τα εξής: «Η διοίκηση της ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει ότι μετά από τις συζητήσεις των τελευταίων εβδομάδων, επήλθε τελική συμφωνία, για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ΠΑΕ, με την κυπριακή εταιρεία “Potemkin Consulting Ltd”, συμφερόντων του  κ. Χαράλαμπου Πάτση.

Ο κ. Πάτσης δραστηριοποιείται μέσω των εταιρειών του στις επενδύσεις κεφαλαίων, σε εταιρικές συμμετοχές στον τομέα της υγείας, αγοραπωλησίες ακινήτων αλλά και στην τουριστική βιομηχανία.

Παρόλο που η διαδικασία αυτή βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, ο κ. Πάτσης με τους εδώ συνεργάτες του έχουν ήδη σιγά-σιγά αρχίσει να αναλαμβάνουν τις καθημερινές δραστηριότητες της ΠΑΕ, τόσο στο διοικητικό, αλλά και στο αγωνιστικό κομμάτι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

H άφιξη του κ. Πάτση στην πόλη μας θα γίνει μόλις ολοκληρωθεί και επίσημα η διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών στην “Potemkin Consulting Ltd”.

Ο κ. Πάτσης θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση των φίλων και υποστηρικτών της ομάδας μας, όπου θα παρουσιάσει μαζί με τους συνεργάτες του την επόμενη μέρα στα διοικητικά της ιστορικής μας ομάδας και το όραμά του όσον αφορά στο ποδοσφαιρικό μέλλον της αγαπημένης μας Δόξας.