ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΟΝΕΙΡΟ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ… ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ Ν ΔΟΞΑ – Η ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗ SUPER LEAGUE ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΞΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Γ. Μπύρος: «Μηδέν εις το πηλίκο» οι υποσχέσεις για αναδιάρθρωση

  • «Προβάδισμα» Μ. Γρηγορίου για τον πάγκο των Μαυραετών
  • Στο ακουστικό όλοι οι ποδοσφαιριστές αναμένουν το σχεδιασμό
  • Λ. Λεουτσάκος, Πρόεδρος Football League: Χωρίς λεφτά σέντρα
  • 6/7/2018 η επικύρωση της βαθμολογίας

 

 

Η φράση έγινε της… αναδιάρθρωσης απεικονίζει τα τραγελαφικά που συμβαίνουν και το φετινό καλοκαίρι στο δύσμοιρο επαγγελματικό (;;;) ποδόσφαιρό μας.

Η συνάντηση Υπουργού και Super League είναι ότι συμφώνησαν ότι διαφωνούν, αφού η πρόταση του Υπουργού για 12 ομάδες με εγγυημένα έσοδα δεν πτόησε τον Συνεταιρισμό της Super League, με αποτέλεσμα η αναδιάρθρωση να είναι επικοινωνιακού τρολ.

 

«Προβάδισμα» Μ. Γρηγορίου

 

Η εφημερίδα μας για το θέμα του προπονητή έχει τις πληροφορίες ότι είναι πολύ κοντά ένας παλαιός γνώριμος. Ο λόγος τον Μιχάλη Γρηγορίου με τις επίσημες ανακοινώσεις να αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

 

Αύριο η επικύρωση της βαθμολογίας της Football League

 

Το πρωτάθλημα 2017-2018 λαμβάνει οριστικό τέλος αύριο Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018  με την οριστική επικύρωση της βαθμολογίας και την εκλογή νέου Προέδρου.

 

Εκλογές στις 11 Ιουλίου στον Γ.Σ. Δόξα

 

Εκλογές στον Γ.Σ. Δόξα θα πραγματοποιηθούν στις 11 Ιουλίου 2018, καθώς έχει οριστεί έκτακτη Γενική Συνέλευση, στις 19.00, στο Επιμελητήριο Δράμας, με θέμα «εκλογές – ανάδειξη Δ.Σ.».