Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ: ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ 2021 ΞΑΝΑ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (ΠΙΘΑΝΟ ΣΤΙΣ 9-10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ) ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ (13-14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ) ΜΕ SUPER LEAGUE 1 ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ Θ. ΚΟΛΙΤΣΙΔΑΚΗ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ

· Με αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο οι προπονήσεις

· Λ. Λεουτσάκος (Πρόεδρος Super League 2 – Football League): Ξεκινάμε το νέο έτος, «τρέχουν» τηλεοπτική κάλυψη και ποσοστό από στοιχηματικές

· Αισιοδοξία στη Δόξα για την αδειοδότηση και την οριστικοποίηση της συμμετοχής

 

Η ΚΥΑ του προηγούμενου Σαββατοκύριακου είχε «μποναμά» για τη Super League 2, αφού έδινε το πράσινο φως για έναρξη ομαδικών προπονήσεων στις ομάδες της Super League 2.

Μετά από 9 μήνες οι ομάδες αποκτούν ξανά την ομαδική τους οντότητα, με αυστηρή εφαρμογή του υγειονομικού πρωτοκόλλου με τεστ και αναφορές στην ΓΓΑ όλων των εμπλεκομένων στις καταστάσεις των ΠΑΕ.

Ήδη ο Πρόεδρος της Super League 2 – Football League κ. Λεουτσάκος έδωσε το σύνθημα ότι το πρώτο δεκαήμερο του Γενάρη θα έχουμε πρωτάθλημα και η ΕΠΟ προέβη σε τροποποίηση της προκήρυξης του κυπέλλου, αποκλείοντας την Football League. Για το διήμερο 13-14 Γενάρη θα έχουμε την α’ αγωνιστική σε μονούς αγώνες με τις 12 ομάδες της Super League 2 και τις 7 της Super League 1 (από θέσεις 7 έως 14) και μετά στη β’ φάση θα εισέλθουν οι ομάδες της Super League 1 από 1 έως 7 σε διπλούς αγώνες.

 

Δόξα: Κωδικός άδεια και αποστολή στα Χανιά

 

Στην ΠΑΕ Δόξα το νομικό επιτελείο, με επικεφαλής τον κορυφαίο κ. Χάρη Γρηγορίου, έχει ετοιμάσει πλέον τον φάκελο για την επίτευξη της αδειοδότησης και η εβδομάδα πριν το Χριστούγεννα αναμένεται να έχει «μποναμά» για την ΠΑΕ με την εξασφάλιση της αδειοδότησης.

Για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος (πιθανόν στις 9-10 Ιανουαρίου) η έξοδος στα Χανιά είναι πλέον στα πλάνα και στον σχεδιασμό ως έναρξη των υποχρεώσεων, αφού θα ακολουθήσει η κλήρωση του κυπέλλου με την πρώτη αγωνιστική στις 13-14 Ιανουαρίου με ομάδα της Super League 1.

 

Θ. Κολιτσιδάκης: Τα κεφάλια μέσα

 

Σε δήλωσή του ο προπονητής της Δόξας Δράμας Θανάσης Κολιτσιδάκης ανέφερε τα εξής: Επιτέλους αρχίζουμε, τώρα όλοι μας τα κεφάλια μέσα». Αυτή η φράση ήταν το μήνυμα του προπονητή μετά το πράσινο φως για έναρξη προπονήσεων.