Το «Σωματείο Εθελοντών του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας» ενημερώνει για τη διοργάνωση της πασχαλινής δράσης «Με της καρδιάς το φως». Μέσα στις δυσκολίες των καιρών σας προτείνουμε να βοηθήσετε αυτό το Πάσχα αλλιώς επιλέγοντας ένα πασχαλινό δώρο από τη χειροποίητη συλλογή που φιλοτέχνησαν οι εθελόντριες. Κατ’ αυτόν τον τρόπο μοιράζετε φως, αγάπη και χαμόγελα στα αγαπημένα σας πρόσωπα και ταυτόχρονα κάνετε τη δωρεά σας βοηθώντας έναν συνάνθρωπο και στηρίζοντας το έργο μας.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο και με τη δημιουργική συμβολή των εθελοντριών μας προχωράμε στη διάθεση της πασχαλινής συλλογής μας που αποτελείται από:

Α) Πασχαλινές χειροποίητες αρωματικές λαμπάδες σε 16 διαφορετικά σχέδια (για παιδιά και ενήλικες) από οικολογικά υλικά σε ειδικό κουτί συσκευασίας.

Β) Γυάλινα βαζάκια με πασχαλινά σοκολατάκια. Μπορείτε να πρωτοτυπήσετε ζητώντας μας να αναγράψουμε πάνω στο ξύλινο αυγό που διακοσμεί το βαζάκι το όνομα του παραλήπτη του δώρου σας.

Θα είμαστε στη διάθεσή σας με πολλή χαρά για οποιαδήποτε διευκρίνιση για τη δωρεά σας ή για την επιλογή των δώρων σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα: 6945233637 & 6981322003 ή με προσωπικό μήνυμα στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο ([email protected]) ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook: @toixoskalosynhsdrama, Instagram: @toixoskalosynhs_drama). Υπάρχει δυνατότητα αποστολής εντός Δράμας αλλά και σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό μέσω courier και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για την αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού (COVID-19).

Σας επισυνάπτουμε το φωτογραφικό υλικό της πρωτότυπης πασχαλινής συλλογής μας, που ετοιμάστηκε από την εθελοντική μας ομάδα με δημιουργική διάθεση και πνεύμα συνεισφοράς, το οποίο βρίσκεται και αναρτημένο στις σελίδες μας στο Facebook και στο Instagram.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων όλους εσάς που φέτος το Πάσχα επιλέγοντας να χαρίσετε μοναδικά δώρα αγάπης στα αγαπημένα σας πρόσωπα, αγκαλιάζετε τις δράσεις προσφοράς κι αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας. Σας ευχαριστούμε που μεταλαμπαδεύετε το φως της καρδιάς σας και φωτίζετε τον δρόμο της ελπίδας, της αλληλεγγύης, της προσφοράς και της ανθρωπιάς.

 

Με εκτίμηση

Το Σωματείο Εθελοντών του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας