Το Σωματείο Εθελοντών «Ο Τοίχος της Καλοσύνης Δράμας» διοργανώνει για 6η συνεχόμενη χρονιά την πρωτότυπη, πολυαγαπημένη και πανελλήνια δράση «Γίνε Νονός» σε συνεργασία για πρώτη φορά με τον Εθελοντικό Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και πιο συγκεκριμένα στηρίζοντας τα παιδιά που μεγαλώνουν στα Σπίτια του πανελλαδικά αλλά και όπως κάθε χρόνο σε συνεργασία με: τις 5 Κοινωνικές Υπηρεσίες του Νομού Δράμας (Δ. Δράμας, Δ. Δοξάτου, Δ. Παρανεστίου, Δ. Προσοτσάνης, Δ. Κάτω Νευροκοπίου), το Παράρτημα Προστασίας του Παιδιού Δράμας και το Παράρτημα Προστασίας του Παιδιού Καβάλας, προκειμένου 500 παιδιά σε ανάγκη να παραλάβουν έγκαιρα το πασχαλινό δώρο που πραγματικά επιθυμούν και χρειάζονται.

Πιο συγκεκριμένα, μέσω της συγκεκριμένης δράσης κάθε παιδί εκφράζει την επιθυμία του για κάποιο πασχαλινό δώρο στον υπεύθυνο του εκάστοτε φορέα και στη συνέχεια, αφού δημιουργηθεί και μας αποσταλεί η λίστα με τις συνολικές επιθυμίες, οι «Νονοί της Καλοσύνης» από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό επικοινωνούν μαζί μας, ώστε να τους ενημερώσουμε σχετικά με το δώρο που μπορεί να αναλάβει ο καθένας. Ταυτόχρονα προτρέπουμε το δώρο να συνοδεύεται από ευχές και μηνύματα αγάπης, πάντα διαφυλάττοντας τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του εκάστοτε παιδιού αλλά και του νονού. Στη συνέχεια φροντίζουμε να συγκεντρώσουμε, να ταξινομήσουμε και να παραδώσουμε/αποστείλουμε εγκαίρως τα δώρα στον εκάστοτε φορέα.

Όσοι επιθυμούν να γίνουν «Νονοί Καλοσύνης» μπορούν να επικοινωνήσουν για πληροφορίες σχετικά με την επιλογή του δώρου και την παράδοσή του, στα τηλέφωνα του Σωματείου: 6945233637 και 6981322003, όπως επίσης και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected], καθώς και μέσω μηνύματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο Facebook: Ο τοίχος της καλοσύνης – Δράμα και στο Instagram: @toixoskalosynhs_drama

Η δράση θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 14 Απριλίου προκειμένου να υπάρχει το ανάλογο χρονικό περιθώριο να ταξινομηθούν, να παραδοθούν και να αποσταλούν τα δώρα στους 8 φορείς εγκαίρως πριν το Πάσχα.

Σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον, τη στήριξη και την καλή διάθεση, χαρίζοντας όλοι μαζί και φέτος το Πάσχα το δώρο που πραγματικά επιθυμεί το κάθε παιδί και φυσικά αγάπη στους μικρούς μας φίλους.