Το Σωματείο Εθελοντών μας «Ο Τοίχος της Καλοσύνης Δράμας» θα ήθελε με χαρά να σας ενημερώσει ότι στις 16 Σεπτεμβρίου 2022 ολοκληρώθηκε επιτυχώς η πανελλήνια δράση «Από παιδί σε παιδί IV» με την άμεση ανταπόκριση και την ευρεία συμμετοχή των συνανθρώπων μας.

Η δράση μας αυτή, η οποία πραγματοποιήθηκε για χρονιά, φέτος απέκτησε για πρώτη φορά πανελλήνια εμβέλεια, συμπεριλαμβάνοντας περισσότερους από 1.000 μαθητές και φοιτητές, που βρίσκονται σε ανάγκη, σε συνεργασία με συνολικά 20 φορείς στη Δράμα, στην Καβάλα, στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα, στην Αλεξανδρούπολη, στο Σουφλί, στον Βόλο, στα Ιωάννινα, στη Χίο, στην Καλαμάτα, στο Ρέθυμνο και στην Ρόδο.

Η ανταπόκριση ήταν ιδιαίτερα συγκινητική με αναρίθμητες δωρεές να καταφθάνουν από όλη την Ελλάδα τόσο από ιδιώτες όσο και από επιχειρήσεις ή να παραδίδονται απευθείας σε ένα από τα 50 σημεία συλλογής σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας δίνοντάς μας τη δυνατότητα να ολοκληρώσουμε μια ακόμα αλυσίδα αγάπης με μεγάλη επιτυχία.

Συνολικά συλλέχθηκαν εκατοντάδες σχολικές τσάντες και κούτες με αναρίθμητα καινούρια λοιπά σχολικά είδη (τετράδια, κασετίνες, μολύβια κ.τ.λ.), τα οποία διανεμήθηκαν σε μαθητές και μαθήτριες όλων των ηλικιών από την Κιβωτό του Κόσμου, το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, το Ορφανοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκης «Η Μέλισσα», το Ορφανοτροφείο Βόλου, τις 5 Κοινωνικές Υπηρεσίες του Νομού Δράμας, το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Δράμας, το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Καβάλας, τον Σύλλογο Φίλων ΑΜΕΑ Σουφλίου και Περιφέρειας «Νήμα Ζωής», το ΚΕ.ΚΟ.Π.Α.Π. Δήμου Σουφλίου, τον Σύλλογο Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Ν. Έβρου «Ο Άγιος Βασίλειος», τις Κοινωνικές Δομές Δήμου Ρεθύμνης και το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (Ρόδος).

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους συμμετείχαν σε αυτήν τη μεγάλη αλυσίδα αγάπης, ο καθένας με τον δικό του τρόπο και κόπο! Χαιρόμαστε που οι δράσεις μας αποκτούν όλο και μεγαλύτερη εμβέλεια και με συντονισμό καταφέραμε να ενώσουμε με αγάπη τόσα πολλά παιδιά, τόσους πολλούς φορείς και τόσα πολλά σημεία συλλογής!