Η ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΜΠΑΤΖΕΤ – ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ – ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΜΒΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

 

  • Ανακοίνωση ΠΑΕ για ιδιοκτησιακό – Κανείς με προδιαγραφές
  • Παρουσιάζονται επίσημα Σ. Οφρυδόπουλος (προπονητής) και Ν. Τσιμπλίδης (Διευθυντής Ανάπτυξης)
  • Ο χρόνος – τα δεδομένα της κατηγορίας και τα «πρέπει» της Δόξας θα ορίσουν στόχους και προσδοκίες

 

Το φετινό μακρύ καλοκαίρι για την ΠΑΕ Δόξα είχε έντονο χρώμα, από παρασκήνιο, παραπληροφόρηση και τα σχετικά, για να έρθει η επίσημη ανακοίνωση εκ μέρους της ΠΑΕ και όλοι αντιληφθήκαμε ότι η κατάσταση είναι οριακή.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ είναι η εξής: «Μετά από μεγάλη προσπάθεια μηνών του Προέδρου της ΠΑΕ, κ. Ιωάννη Μπύρου, για εξεύρεση βιώσιμης λύσης εναρμονισμένης με τα προαπαιτούμενα της αθλητικής και φορολογικής νομοθεσίας, δεν κατέστη εφικτό να υπάρξει ομαλή διαδοχή. Η ονομαστική αξία του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ανέρχεται στο ποσό του 1.200.000,00 Ευρώ. Οι αποκτώντες τις μετοχές θα πρέπει να αποδείξουν το οικονομικό τους υπόβαθρο που εγγυάται και αποδεικνύει τη δυνατότητα απόκτησης των μετοχών. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για να εγκρίνει τη μεταβίβαση των μετοχών ελέγχει όλες τις λεπτομέρειες της συναλλαγής. Περαιτέρω, κατά την πεποίθηση του Προέδρου της ΠΑΕ, η ομάδα έχει ανάγκη από επενδυτές με καθαρή χρηματοδοτική δυναμική και δεν μπορεί να βασιστεί σε απλές προβλέψεις εσόδων».

Έτσι η διαφαινόμενη αποχώρηση του Μεγαλομετόχου ακόμη αργεί, όμως οι απαιτήσεις μιας ΠΑΕ έχουν μια καθημερινότητα που πλέον δεν υπάρχει άλλος χρόνος για διαβουλεύσεις και επαφές.

Ήδη οι προπονήσεις έχουν ξεκινήσει και η διαμόρφωση του έμψυχου υλικού βρίσκεται σε σταδιακή εφαρμογή.

 

Βάση η ΕΡΤ

 

Ενώ το πρωτάθλημα της Super League ξεκινά το προσεχές Σαββατοκύριακο, η νέα Κυβέρνηση με την «καυτή» πατάτα των τηλεοπτικών συμβολαίων προσανατολίζεται σε μια μείωση από την αρχική εξαγγελία που οι πιο πολλές ΠΑΕ, ειδικά της νέας Super League 2, έχουν την ίδια την επιβίωσή τους ως βάση τα τηλεοπτικά συμβόλαια της ΕΡΤ.

 

Παρουσιάζονται Οφρυδόπουλος – Τσιμπλίδης

 

Εντός των ημερών η ΠΑΕ θα παρουσιάσει επίσημα το νέο προπονητή Σωκράτη Οφρυδόπουλο και το νέο Διευθυντή Ανάπτυξης Νίκο Τσιμπλίδη, οι οποίοι θα «σηκώσουν» μεγάλο βάρος για την σύνταξη μιας ομάδας, με τα ασφυκτικά πλαίσια που υπάρχουν στην ΠΑΕ Δόξα.