Έναν διαφορετικό τρόπο να μιλήσει περί συναίνεσης στο σεξ, επικοινωνίας αλλά και σεβασμού στις σχέσεις βρήκε ο Κυπριακός Σύνδεσμος Οικογενειακού Προγραμματισμού.

 

Το βίντεο «Το σεξ εν όπως τα σουβλάκια», που είναι εμπνευσμένο από το «Tea Consent» των Blue Seat Studios, έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες και παραλληλίζει το σεξ με τα σουβλάκια, σημειώνοντας: «Εν ωραία να τα μοιράζεσαι. Αλλά πρέπει πρώτα να ρωτάς. Χώνεψέ το».

 

Η εικονογράφηση είναι της Κρίστης Ηλιάδη ενώ την εκφώνηση έκανε ο Παναγιώτης Κυριάκου.

Δείτε το βίντεο:

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Οικογενειακού Προγραμματισμού (ιδρ. 1971) είναι ένας από τους παλαιότερους μη κυβερνητικούς, μη κερδοσκοπικούς, εθελοντικούς οργανισμούς στην Κύπρο με συνεισφορά στον τομέα των σεξουαλικών δικαιωμάτων, της υγείας και της εκπαίδευσης κυρίως των νέων.

 

Μια από της κύριες προτεραιότητες του είναι η εφαρμογή της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης ενώ μέρος της αποστολής του, αποτελεί η ευαισθητοποίηση του κοινού αλλά και η προώθηση πολιτικών και νομοθεσιών προς τους αρμόδιους φορείς για θέματα Σεξουαλικής Αναπαραγωγικής Υγείας και Δικαιωμάτων.

 

Η ιδέα για το βίντεο έχει στηριχτεί σε παλιότερο σποτάκι για την συναίνεση και το τσάι, των Blue Seat Studios.


Πηγή: lifo.gr