Ξεκίνησαν την Τετάρτη 20 Ιουνίου και ολοκληρώνονται την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου οι Πολιτιστικές εκδηλώσεις για το καλοκαίρι του 2018 στο Φαράγγι της Πετρούσας, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πετρουσαίων.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Σάββατο 30 Ιουνίου, ώρα 20.30

Θεατρική παράσταση «Μπαμπά, μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή». Μία από νέας μεγαλύτερες καλλιτεχνικές και εμπορικές θεατρικές επιτυχίες νέας σύγχρονης Αθήνας ταξιδεύει και αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα, για 11η σαιζόν σπάζοντας όλα τα ρεκόρ!

Δευτέρα 2 Ιουλίου, ώρα 21.30

Μουσική συναυλία Παντελής Θαλασσινός – Βασίλης Σκουλάς

Τετάρτη 4 Ιουλίου, ώρα 20.30

Παράσταση Μπαλέτου νέας Αναπτυξιακής του Δήμου Προσοτσάνης

Σάββατο 7 Ιουλίου, ώρα 21.00

Μουσιχορευτική παράσταση «Της άνοιξης ξυπνήματα… της γέννησης μηνύματα», από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πετρούσας με τη συμμετοχή του Χορευτικού Ομίλου Ξάνθης

Παρασκευή 27 Ιουλίου, ώρα 21.00

Παιδική παράσταση: «Οι πριγκίπισσες στο νησί των πειρατών», από το Θέατρο του Βορρά. Τι γυρεύουν η Σταχτοπούτα, η Χιονάτη και η Κοιμωμένη Πεντάμορφη σε ένα νησί του Ειρηνικού; Ποιος είναι ο θησαυρός που κρύβουν οι πειρατές στον νησί και ποιος είναι ο γοητευτικός νέας που κρύβεται σε αυτό; Ένα αστείο κυνηγητό ανάμεσα σε πρίγκιπα, πριγκίπισσες και πειρατές μέσα στα αγαπημένα νέας παραμύθια! Μια ιστορία, που νέας καλεί να δούμε τα παραμύθια με νέο βλέμμα εκεί που η αγάπη για τη ζωή νικάει τα πάντα!

Κυριακή 29 Ιουλίου, ώρα 21.00

Θεατρική παράσταση «Η υπόθεση της οδού Λουρσίν» του Ευγένιου Λάμπη από το θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας « ο Διόνυσος». Γαλλική φάρσα.

Τετάρτη 1 Αυγούστου, ώρα 21.00

Μουσική συναυλία Θανάσης Παπακωνσταντίνου – Σωκράτης Μάλαμας

Παρασκευή 17 Αυγούστου, ώρα 20.00

Παιδική παράσταση «Σταχτοπούτα»», από την Παιδική Σκηνή Ροντίδη

Παρασκευή 30 Αυγούστου, ώρα 20.00

Θεατρική παράσταση «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα. Οι Εκκλησιάζουσες που μας παρουσιάζονται από τον Αλέξανδρο Ρήγα έρχονται κατευθείαν από την Αρχαία Αθήνα του 400π.Χ. με τη μοναδική