Το Μουσικό Σχολείο Δράμας σας καλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις με τις οποίες θα πλαισιώσει την Έκθεση ζωγραφικής – Εικαστικό Πολιτιστικό Δρώμενο, με τίτλο Ο ποιητής που έραβε όνειρα, του Νικόλα Φωτιάδη.

 

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Μουσικού Σχολείου Δράμας

 

  1. Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018 και ώρα 22:00, στον Εκθεσιακό Χώρο Ελευθερία: Τραγούδια 20ου – 21ου αιώνα: «Ταξιδεύοντας τον ποιητή…» με το Μουσικό Σύνολο Έντεχνης Ελληνικής και Ξένης Μουσικής του Σχολείου, με υπεύθυνο καθηγητή τον Ηρακλή Σιδέρη, ο οποίος συνοδεύει στο πιάνο.
  2. α) Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 και ώρα 19:30, στο Hydrama Grand Hotel (εσωτερικός χώρος): Σύνολο Φλάουτων, σε διδασκαλία του καθηγητή Δημητρίου Δοξάκη.

β) Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 και ώρα 20:00, στο Hydrama Grand Hotel (εσωτερικός χώρος): Σύνολο Μουσικής Δωματίου, σε διδασκαλία της καθηγήτριας, Αγγελικής Βλάχου.

γ) Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 και ώρα 21:00, στο Hydrama Grand Hotel (εξωτερικός χώρος): «Αυτοσχεδιασμός βασισμένος στα όνειρα του ποιητή» από τον μουσικοσυνθέτη Ορέστη Τάνη, με το Μουσικό Σύνολο Έντεχνης Ελληνικής και Ξένης Μουσικής του Σχολείου, με υπεύθυνο καθηγητή τον Ηρακλή Σιδέρη, ο οποίος συνοδεύει στο πιάνο.